- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
s912
aktív tag
Tudja bethesda is, meg id is, hogy a pár órás single-vel semmivel sem lesz több ez a DOOM, más játékoknál.
Ki tudja, milyen elemekkel fűszerezik meg a single-t, hogy kitolják a játékidőt. Mindenesetre már egy personal teleporter is ku**asokat tudna adni a single-hez (legalábbis nekem)
De már eleve ott van a double-jump (barangoláshoz, ismeretlen helyek felfedezésére).Bár a Hell pálya nem tűnt túl "bonyolultnak", de a heatwave az többszintes lesz. Simán bebarangolható.
De ez függ attól, hogy valaki végigfut a pályán, vagy esetleg időzget és nézeget/keresget.
Én ráteszem a "kalapomat", hogy nem csőFPS-t fogunk kapni, mégha a DOOM-ot sokan annak titulálják (akkor CoD és társai mik?)
személy szerint annak is örülnék, ha nehézségi fokozatok esetén változna a megszerezhető medkit és egyéb nyalánkságok száma. Az továbbra sem tetszik, hogy kipotyog az enemy-ből. HARD fokozaton nem kérek ebből. Na majd fel is vetem a hivatalos fórumon (meg gondolom más is, mert külföldi oldalakon sem rajonganak ezért a kipotyogó dolgoktól)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest