- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Én azon sem lennék amúgy meglepődve ha ők eleve korábban kapnák meg a játékot hogy tudjanak gyakorolni.
Mármint az ugye tény hogy pár nappal eleve hamarabb kapták, de elnézve 1-2 streamer "első játékát" időnként úgy fordultak a megfelelő írányba a tovább haladáshoz mintha eleve tudták volna hogy merre kell menni.
Persze nálam is volt olyan ahol épp megláttam a jó irányt, de azért valljuk be hogy mindenkinél volt olyan hogy esetleg kicsit el kellett gondolkodni mi merre hogy dolgokon...
Értem én azt is hogy én egy hétköznapi játékos vagyok ők meg profik de nekem akkor is gyanús a dolog.
Ennyire azért nem volt egyértelmű minden a játékban szerintem.
Főleg a lassan 1 óra alatti végigjátszásoknál ahol már pontosan tudja (pár nap alatt) hogy hol lehet kilépni a pályáról, merre kell menni pályán kívűl és persze azt is hogy hol lehet visszatérni hogy sokkal előrébb járj...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest