Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Liner

aktív tag

válasz Synthwave #1077 üzenetére

Köszi a szokásos szakértő választ. Nekem alapból elég erős csuklóm van főleg az alkarom, ugye az mozgatja az egészet. Ilyen szinten számít, hogy könnyű avagy nehéz az egér? Gyúrósoknak nehéz egér kell. :))
    Személy szerint nem vagyok gyúrós még régen az agybeteg szomszéd gyerek "baszogatott", hogy hát ilyen genetikával bűn nem testépítőnek lenni. Rá is vett egy két tornára meg farönkökkel edzettünk ma már röhögök rajta milyen hülyék voltunk aztán ennyi idősen meg be kell vallanom ,hogy igaza volt, tényleg nem ártott volna valami versenysport.
    Manapság csak zsákolgatok meg helyreteszek pár cigánygyereket. :D Ma nagyon felidegesítettek. Na de On
    Ezzel a basiliskkel szemezgetek... De komolyan... Tetszik, hogy rá tudom rakni a hüvelykujjamat ha jól látom. Attól félek Death adder könnyű Nekem. Bár most mér viaszos az egérpad ha ráraknám egy újra .... Fene tudja padot mindenképp vennem kell mert tapad...

Új hozzászólás Aktív témák