Hirdetés

Aktív témák

• DonElvis

aktív tag

Ejj derég fikantottam ide.
    Sajna volt egy kis nethozzáférés gondom, de megoldottam.

Tegnap 12-es házventit akartam vásárolni, így beugrottam a kedvenc bótomba (természetesen nem írom ide holy melyikisaz, de nem a kékhal és nem is a mustár) és vérlázító esetnek voltam tanuja. A papa elvitte a vízfejű kölkét a boltba, hogy ott majdan hirtelen felindulásból otthagy egy raklap lóvét, s cserébe a vízfejű utód bódog lesz. Az eladóval úgymond jóban vagyunk, pillantásával jelezte, hogyha csajk nem akarok hasonlóan sokat gondolkodni kivánságlistámon akkor soron kívül adjam elő óhajaimat. Jeleztem neki: ráérek. Persze nem értem rá de a papa vízfejű párost nem hagyjhattam ki az életemből. No a vizfejű boldogság és testi erő hiányos mutanoid elkezdte: 3200 A64...a deszkára nem emléxem pontosan, de azt tom, hogy hiába mndta hősünknek az eladó hogy az S478-as, nem lesz jó bele az athlon, csak kötötte az ebet a karóhoz. 12 perc után a humanusz droidikusz meg lett győzve , mert közbeszólásommal eloszlattam kétségeit az álltala választott proci és a deszka kompatibilitását illetően: ''Azé nem lesz jó bazdmeg, mert a processzorodnak amire nem vagy méltó, sokkal több lába van, mint ahály kicsiny lukacskája a deszkának van összesen te gyökér.'' Erre a faterja cska annyit reagált a szájával hogy '' Magyarul nem megy bele???'' No ő megértette. A proci és a deszka projekt után jött a vga kari...az sem volt túl egyszerű. De a papa megoldotta ezt is: ''Olyan videókártyát szeretnék venni, amin a DOOM3 nagyon jól fut'' Há kell ennél konkrétabb kéremszépen? Ugyenem. Lélekben gratuláltam is neki, hogy ilyen szépen kivágta magát. Nem ment bele az Ati Nvidia harc rejtelmeibe, nem foglakozott ő PCIe AGP csatik útvesztőjével, krosszfájer és eselí dilemmák sem térítették el őt a vízfejű drótkefehajú büdösszájú antimumanoid rex kölke boldoggá tételétől. Megaszonta na. Ezen időben már erős volt a vizelési ingerem, úgymond tullépte az érzet szintet, és követelőző kínként telepedett rá agytekervényeimre. Magyarul kezdetem feszült lenni. Hőseink ekkor szembesültek a ténnyel: Innen ők perceken belül sajnos nem fognak az álom PC-vel távozni. Annak alkotóelemeit bizony bizony meg kell venni az üzlet tulajának nagykerben, mitöbb össze kell szerelni, driverek stb.... Miután nagynehezen túltették magukat ezen megrázkódtatáson, kifizették az előleget, s távozni készültek szerény személyem és zacsim legnagyobb örömére. De a sors sajnos a sors olyan hogy a szenvedő emberen (esetünkben rajtam) nagyátlagban a kinok kinjainak átélése közben még rúg is egyet. Mitad a magasságos: A hidroglóbusz arcú egyed, kinek testi adottságai csak n számú kar hiánya miatt nem vehette fel a versenyt a polipok méltán titokzatos nemzetségével, visszafordult, s eme kérdést volt bátor intézni az eladóhoz, kinek arcán már már látni véltem a megnyugvás jeleit: ''Oszt hang?'' papa nem értette eme kérdést, mi a halovánnyit talán tapasztaltabbak a PC világ ingoványos s buktatókkal teli mezején, mi kéremszépen igen. A majom hangkarit akart. (Ezúton szeretnék bocsánatot kérni mind a polipok mind a majmok népétől, hasonlataimmal semmiképpen nem célom megbántani őket). Naszal eladó lapoz, mi a választék. Habár hős ealdónk, akit mától tisztelek, felvilágosította, hogy a normálisabb kategóriába tartozó alaplapok már régen rendelkeznek a 6 csatornás hangkeltés magasztos képességével, a hidroglobus makákókus taknyikus mit sem törödött ezzel. Ebben a pillanatban felcsillant a két meghatározhatalan szinű szem és aszonta'' Audigy (igy fonetikusan kéremalássan) kettő, gód edísön, mer a GÉMEREK asszonták hogy ez a jó!! '' Ekkor éreztem, hogy az agyamban tátongó űrt, amit a sok éve folytott intenzív alkohol fogyasztás okozott, kitölti a kétségbeesés. Nem is haboztam, megkérdeztem ettől a ..őő..izétől: '' Kik azok a GÉMEREK?'' A válasz nem késett: '' Olyanok mint a JÚZEREK, csak kenikvágják a perszonár (igy errel) kompjóter témát''

Hogy miért irtam le mindezt?
    Egyszerűen dühből, és talán irígységből is. A papa ott hagyott egy raklap lóvét egy tényleg ütős gépre, olyan 300K körüli lett a végösszeg. A takony hazaviszi, és élvezi. És büszkélkedik majd vele. Mimeg (szerintem többség) küzdünk a 3 gigás prociért. PH!-n vásárolunk, tervezünk, gondolkodunk spórolunk hónapokig, hogy a gépünk olyan legyen amilyet mi akarunk az ucsó molex csatiig.

Szerintem ez igasságtalanság.
    Kurrvairigy vagyok :)

Aktív témák