Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
Mellesleg, meg van rahedli féle felület amire , pontosabban amibe belnyomják,
létezik műanyag, réz meg fém, és mindennek 28ezer féle színválasztékban, oxidált meg eloxált azt sem tudod mi-mi.....
Másrészt meg minden féle ''silencer'' is van rá, mármint színű
az átlátszótál egészen a rikító sárgáig
Üdv. Papa -
-
agba
tag
:DD
Nahh az enyém itt van előttem 93-ban kaptam,semmi más nincs rajta csak a személyi szám és az hogy HUNGARIA.
Ennyi. -
Papa-Georgo
senior tag
//OFF
Az ''elit'' Babits Gimiről meg annyit, aki ismeri kápon van, hogy múltkor azért küldtek minket haza az első óra után, mert a pincében úszott a fekália :DD
Az ELIT gimi pincéjében....
//ON
Üdv. Papa -
Papa-Georgo
senior tag
Nem akarlak elkeseríteni :)) ), de nálunk már ilyyen tankcsapda,meg ollyan marilin manson van ráfirkálva, meg egy-két canabis levél....... ezeket nem is minősíteném.... :DD
'ébként a gyakorló még mindig kíváló cucc a téli hidegekben....
Hát mondjuk én most praktikusságból nymok egy-két ilyen cuccot, bár persze egy kicsit oltásképpen is.
A dög cédulával az a helyzet, hogy én inkább egy hordható darabot akarok, nem ilyen Picsacsusat....meg Puklimonosat :DD
Én rendeset csináltatok: név,születési év hely vércsoport nemzetiség...
Bár erre is bárki mondhatja, hogy nincs értelme.... nekem tetszik azért
Üdv. Papa -
Genialis
aktív tag
válasz
Papa-Georgo #1 üzenetére
Ha stílusos akarsz lenni akkor azt iratod rá, hogy 'WOLVERINE'
:DD :DD :DD -
erdoke
titán
válasz
Charlie Gordon #4 üzenetére
Ha hazamennék és előszedném a katonai igazolványomat, akkor bescannelném nektek...
Szvsz ugyanaz a helyzet ezzel is, mint annak idején a szimatszatyorral. Amikor középiskolás voltam (80-as évek közepe), óriási divat volt iskolatáska helyett hordani. Főleg, ha tollal rá volt írva, hogy POKOLGÉP meg ALPHAVILLE... ;]
Persze nem a katonaviseltek között dúlt ez a divat. Szerintem a dögcédulát is ilyenek hordják inkább. Van ugyan néhány cikk, ami leszerelés után is népszerű szokott maradni, mint pl. a derékszíj, a kanálgép vagy a gyakorlóruci. -
Papa-Georgo
senior tag
Nyitottam neki egy külön topicot, hátha nagy sikere lessz... :DD:DD:DD
-
Shim
őstag
válasz
Papa-Georgo #8 üzenetére
Persze h érdekel! Minél előbb annál jobb! Ja sé bocs h nem tudtam pontosana nevet csakhát furcsa volt és nem jutott azonnal eszembe:)
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Charlie Gordon #7 üzenetére
Akkor mindwgy nem kell, köszi azért.
-
Godfather
aktív tag
Nekem már nem adtak '99-ben.
-
Charlie Gordon
aktív tag
válasz
Papa-Georgo #6 üzenetére
Semmiség...
Ha előbb küldesz egy digitális fényképezőgépet :P Vagy kénytelen vagy várni 4-5 napot amíg szerzek egyet. -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Charlie Gordon #4 üzenetére
THX
Nagy kérés lenne ha esetleg egy fotót tudnál küldeni róla? -
Shim
őstag
Remélem én már nem is kapok ilyet :)
/on -
Charlie Gordon
aktív tag
válasz
Papa-Georgo #1 üzenetére
Na előszedtem :)
Soha nem hordtam, most néztem meg először, hogy mi szerepel rajta :
HUNGARIA
személyi szám
vércsoport
Semmi több.
Nem tudom a mostaniakon mi van, de '85-ben ilyet kaptunk. -
Papa-Georgo
senior tag
Nah, közben rájöttem, hogy az angol megfelelője a ''Dog-Tag'' és ilyen néven már elég sok infót lehet találni a neten róla.
Csomó oldal foglakozik vele.
Üdv.: Papa -
renegade
aktív tag
válasz
Papa-Georgo #1 üzenetére
szvsz a következők szerepelnek rajta:
Név
Rang
Alakulat
vércsoport
Minden más fölösleges, nem adsl-igénylő lapot kell kitölteni az adatokkal, csak azonosítani az ipsét. katonai nyilvántartás alapján mégpedig.
a vércsoport az értelemszerűen plusz adat, de nem nehéz értelmezni jelentőségét a harcmező körülményei között. -
Papa-Georgo
senior tag
Nah, mostanában egyre divatosabbá vált a dögcédula viselése.
Vajon miért....
Engem inkább az érdekelne, hogy aki volt katona és valszeg hordott ilyet, az tudja hogy mi is van rajta pontosan, szal mit szoktak beleütni általában,
már hallotam ezt-azt de még két ugyanolyat nem hallotam, mindenki mást mond,
mit kötelező, vagy ajánlott belevésetni
Gondolom ilyesmiket: Név, születési dátum, anyja neve, születési hely, nemzetiség
esetleg vércsoport?????
Üdv. Papa
Aktív témák
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - VADONATÚJ (1.)
- ASUS TUF GAMING B760M-BTF WIFI D4 (Wifis DDR4 alaplap)
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- 8/16BIT ISA Kártyák
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest