Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter74
tag
Tulajdonképpen csak egy phpmyadmin szervert akartam itthonra(munka miatt hasznos). Mivel nem a legújabb Xpeno DSM verzió fut a vas-on, ezért gondoltam, hogy a docker jó megoldás lesz egy viszonylag új verzió eléréshez. De sajnos a phpmyadmin nem fut valamiért. Pontosabban elindul, majd megáll.
Közben operáltam kicsit a csomagkezelőben is. Ott sikerült feltennem egy 7.2.29 php mellé egy 4.9.2 verziójú phpmyadmint. Mariadb 5 és 10 is fent van, induláskor választható melyiket használja a myadmin. Szóval próbálgattam a verziókat és ez a páros sikerült - működik. Az viszont zavar kicsit, hogy nem docker-ben, de majd lesz még időm, akkor kisérletezgetek vele. Azért köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 1TBSSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i7-8GEN I 16GB I 1TB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 7900X3D 32/64GB RAM RX 7900XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest