Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
presbazsi
tag
Szia!
Igen metronómot használ olyankor a dobos, egész pontosan egy tak jelet hall. Ettől lesz baromi pontos az egész zene, mert ugye ha a dob pontos, akkor a többi hangszer is elméletileg az kell hogy legyen. Ezt a módszert stúdióban alkalmazzák ahol a hangszereket külön sávokra veszik, és mivel a dob az alapja mindennek, ezért annak pontosnak kell lennie. Manapság már egyre többen használják koncerten is ezt a módszert, aminek a sok előnye mellett hátránya is van...pl hogy nagyon nehéz élesben takra dobolni, sok gyakorlást igényel, és jobb ha nem hibázol mert nem olyan egyszerű visszatalálni. A tak jelet pedig simán meg tudod írni, csak a tempóval és azzal kell tisztában lenned, hogy miből hány taktus van (gyors-lassú váltások) miből mennyi...én személy szerint koncerten nem használom ezt a technikát, stúdióban meg kénytelen vagyok, nem őrdöngősség, nagy nagy odafigyelést igényel. Tavaly voltam felétek is a Munkásban, egy koncert erejéig

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest