- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Dobjuk ki a kábelt!
- (téma lezárva)
- Szekunder szarkazmus
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- gerner1
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Goose-T
veterán
-
DDL
őstag
-
rog
addikt
én is sokáig azzal nyomultam. meg egy videoton lemezjátszóval erősítőként. igenigen jó cuccok voltak azok.
(azóta lecseréltem egy 25 éves grundig gettoblasterre meg két fenesetudjamilyen gyártmány óriáshangfalra. németországból hoztam mindet egy kuka mellől :)) ) -
hungeek
senior tag
ami itt van nálam már vagy 20 éves :)) de még mindig szól minden, csak nehogy elfáradjon mert mostantól igencsak igénybe lesz véve :)
[Szerkesztve] -
Goose-T
veterán
OFF
Anno nekem is egy ilyen erôsítô vágta haza a hangfalaim frekiváltóját és mind a két magasnyomót. :) De azóta megcsináltam.
ON -
DoubleD
aktív tag
régi tökász videoton erősítők (ez az, ugye?) rulz
Idehaza a 170Wos Jamo falakat eszi meg reggelire egy 35ös magyar gyártmány. Akkor készült, amikor születtem, de azóta is non+ultra. (ha még egy távkapocs is lenne hozzá... :) )
[Szerkesztve] -
Goose-T
veterán
Szóval érdemes, azt mondod? Nem vagyok túl elégedett a számítógép hangminôségével, egy jó kábel akkor javítani fog rajta?
-
b.bone
senior tag
-
hungeek
senior tag
amúgy egy hama 700ft-s kábelt vettem :) minek nekem aranyozott izé mikor integrált AC97es hangkarival nyomom? :) amúgy hozzáteszem nagyon szépen szól :)
-
hungeek
senior tag
-
Goose-T
veterán
-
DDL
őstag
-
DDL
őstag
-
DDL
őstag
Mennyire számít a kábel minôsége? Lehet kapni a Tuskóban ilyen drága átkötôkábeleket, aranyozott csatlakozó, ezüst-ötvözet-valami drót. Ez mennyiben jobb egy Somogyiban kapható, 250Ft-os st. jack3.5-RCA kábelnél vajon? Van valakinek ilyen tapasztalata? A hangcuccom jó, elképzelhetô, hogy egy ilyen olcsó kábel visszaveti a hangminôséget? Szerintetek érdemes belefektetni? (Nem vág földhöz az 2-3000 píz.)
Hogy mennyit számít? Mintha készüléket cserélnél. Egy jobbra vagy éppen rosszabbra.
Az ezüstözöttről egy kicsit több infót ha mondassz akkor talán véleményt is mondhatnék. Bár szerintem jobb mint a Somogyi.
Üdv: DDL -
b.bone
senior tag
sztem felesleges.
egyszer próbáltam olyat. semmi különbséget nem hallottam.
és Orion HS500-al próbáltam. persze lehet csak nekem van bot fülem.
ja és sry a hosszú offért #10 ben. csak elragadott az indulat:U -
Goose-T
veterán
én is csak ismételni tudom az előttem szólókat.
tesco,cora stb.
OFF
amugy ez az aranyozott meg überf@asza kábel több ezerért sztem semmi másra nem jó minthogy viilogni vele. ''ezt nézd. most vettem. dolby surround meg minden. és képzeld. aranyozottak a csatlakozok. hü de fasza vagyok'' közben meg a gagyi tescos 5.1 es rendszerről beszélt. legalábbis az én szomszédom ilyen. szánalmas. tehát ezeket a kábeleket főleg az ilyen embereknek tartják. szerintem.
ON
szal inkább egy Monacor mély és somogyi kábel. mint egy tescos házimozi meg egy aranyozott kábel.De én nem Tuskó gazdaságos házimozi rendszerhez venném a kábelt, hanem egy Onkyo TX-8211 erôsítôhöz és egy pár Orion HS280 hangfalhoz.
-
b.bone
senior tag
én is csak ismételni tudom az előttem szólókat.
tesco,cora stb.
OFF
amugy ez az aranyozott meg überf@asza kábel több ezerért sztem semmi másra nem jó minthogy viilogni vele. ''ezt nézd. most vettem. dolby surround meg minden. és képzeld. aranyozottak a csatlakozok. hü de fasza vagyok'' közben meg a gagyi tescos 5.1 es rendszerről beszélt. legalábbis az én szomszédom ilyen. szánalmas. tehát ezeket a kábeleket főleg az ilyen embereknek tartják. szerintem.
ON
szal inkább egy Monacor mély és somogyi kábel. mint egy tescos házimozi meg egy aranyozott kábel. -
Goose-T
veterán
Anno forrasztottam én is kábelt, aranyozott jack, RCA dugó, utána összehasonlítottam egy ilyen Somogyis müanyag cuccos kábellel és jobban szólt a Somogyis! Szerintem a forrasztást nem szeretik az ilyen kábelek, a gyáriakat viszont préselik. De lehet, hogy a vezeték volt vékonyabb.
-
MadSun
csendes tag
Szerintem a Somogyis jobb ... :)
De egy próbát megér az is, hogy szépen összevásárolod az alkatrészeket,
aztán forrasztó beizzít és megcsinálod.
Bár én alapból bütykölős vagyok, ez az én véleményem.
Nálam a gép és a tv másik szobában van,
és minden hangot, képet gyönyörűen átvittem. -
Goose-T
veterán
Mennyire számít a kábel minôsége? Lehet kapni a Tuskóban ilyen drága átkötôkábeleket, aranyozott csatlakozó, ezüst-ötvözet-valami drót. Ez mennyiben jobb egy Somogyiban kapható, 250Ft-os st. jack3.5-RCA kábelnél vajon? Van valakinek ilyen tapasztalata? A hangcuccom jó, elképzelhetô, hogy egy ilyen olcsó kábel visszaveti a hangminôséget? Szerintetek érdemes belefektetni? (Nem vág földhöz az 2-3000 píz.)
-
rog
addikt
-
hungeek
senior tag
-
rog
addikt
-
hungeek
senior tag
-
rog
addikt
-
hungeek
senior tag
Nah próbáltam kicsit felkeltő címet írni mert gyorsan kéne...
szval egy kábel kéne, a hangkarim és egy régi videoton rádióerősítő közé...
3,5 jack => ilyen 5 tűs din, csinálok róla képet
hol lehet kapni?
itt a kép:
[L]http://gabsi.uw.hu/PIC00003.jpg[/L]
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Dobjuk ki a kábelt!
- (téma lezárva)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Félkonfig AMD Ryzen 5 5600G 3,9 Ghz / Kingston Hyper X 32GB DDR4 /512 GB NVME SSD 6 hó garancia
- DJI Mini 2 SE
- P16s Gen2 16" FHD+ IPS i7-1360P RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS RTX 5070 TI 16GB GDDR7 PRIME OC - Gari 2028.04.10. -ig - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd I i5-5G I 8GB I 180SSD I 14" QHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- Apple MacBook Pro 14 M4 2024 24GB/512GB SSD újszerű állapotú 100% akku 40 ciklus
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest