- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- iPhone témaösszefoglaló
- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Hát, nekem a NAS-ban még kevésbé nőtt ez az érték, mint pl. a médialejátszómban, ahol kb. 1 hónap alatt érte el a 8000-es értéket a Load/Unload Cycle Count.
Csinálsz, amit akarsz, ameddig itt koptattad a billentyűt, azalatt már rég megcsinálhattad volna, kb. 3 perces művelet / HDD és az is egyértelmű, hogy hosszú távon ezzel is kíméled a HDD-t, mert látható az értékedből, hogy jobban kúszik, mint ahol ki van kapcsolva. Én kikapcsoltam, így nem kell találgatnom, hogy vajon azóta nő-e az érték. Látható a SMART-ból, hogy nem. Pont. Nem vagyok rá kíváncsi, hogy mi lenne, ha... mert mielőtt megcsináltam volna a médialejátszóban levőnél kúszott az érték, de mint állat. Nem akarok vele szenvedni, nem akarom, hogy indokolatlanul növekedjen, megvettem, felvágtam a zacskót, rádugtam az alaplapra, 2 perc alatt letiltottam és ment a két HDD a NAS-ba. Magad is elismered, hogy a NAS-on futó Linux ezt a funkciót nem tudja kezelni! Akkor meg minek hagyod úgy? Pont, hogy Te is egy olyan szoftveres környezetben használod, ahová nem való, ez látszik az adatokból. Bármikor letiltható, nem befolyásolja a HDD-n levő adattartalmat, tudom, mert a médialejátszóból utólag vettem ki a HDD-t és csináltam meg, és semmilyen adatmódosulást nem okozott. Ahogy előttem is írták: veszíteni nem tudsz rajta, csak nyerni, ha viszont nem csinálod meg, azzal gyorsabban amortizálódik a HDD-d, még ha nem is olyan gyorsan, mint egyeseknek, de mindenképp gyorsabban, mint e funkció kikapcsolása mellett.
De te tudod! Csak kicsit furcsán érvelsz, mert pont azt írod, hogy NAS-ba nem való ez a funkció, de azért kardoskodsz mellette, hogy fölösleges kikapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest