- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProfBp
csendes tag
Ja, amúgy havi 8000-es értékkel számolva is csak több mint 3 év alatt érné el a vinyó a 300 ezret, amit emlegetni szokás. De a WD a hivatalos közleményében 1 milliót emlegetett, amit 10 év alatt ért volna el a tiéd. Úgyhogy valójában még a saját esetedben sem volt igazán indokolt a félelem, de ez már tényleg a te dolgod...
Én egyre inkább úgy látom, hogy ez egy mondvacsinált probléma, pl. nem nagyon találtam olyan beszámolókat, ahol WD Green vinyók tömeges elhalálozásáról lenne szó, márpedig egész biztos lehetsz benne, hogy kismillió olyan helyen használják ezeket a termékeket, ahol soha senkiben fel sem merült, hogy be kéne állítani valamit, mert senki azt se tudja, hogy mi az a SMART meg a Load/Unload Cycle...
A másik oldala a sztorinak pedig az, hogy eddig akárhol szólalt meg ezzel kapcsolatban WD-s hivatalosan, mindig hangsúlyozta, hogy ennek a beállításnak az önkényes piszkálása önmagában garanciavesztéssel jár, szóval én biztos nem fogok addig hozzányúlni, amíg a saját méréseim alá nem támasztják a szükségességét. -
ProfBp
csendes tag
Ki beszélt itt olyanról, hogy mi lenne ha? Én konkrétan megnéztem a sajátomat, és ez alapján láttam, hogy felesleges piszkálni. Ezt ajánlottam az újdonsült kollégának is, nem teljesen értem, hogy neked ez miért fáj ennyire.
A funkció meg nagyon is NAS-ba való lenne amúgy (egy NAS-ban épp fontos lenne az energiatakarékos működés), ha vennék a fáradtságot a NAS-ba kernelt faragó okosok, hogy rendesen kezeljék.
Lehet, hogy neked 3 perc volt a művelet, (amit amúgy erősen kétlek,) de pl. nekem nem 3 perc lenne (tool letöltése, dos boot média elkészítése úgy, hogy a tool is elérhető legyen rajta, régi poros gép előtúrása, szétbontása, vinyó átrakása bele, és még csak ezután jön maga a beállítás, aztán meg visszaszerelés...), olyasvalakinek meg akinek nincs kocka múltja akár még a megoldhatatlanság határait is feszegeti. Ehhez képest pár napig nézni a kezelőfelületen a SMART adatokat, és utána eldönteni, hogy van-e értelme belemélyedni lényegesen egyszerűbb feladat. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!