Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Felirattal azért nincs problémád, mert nincs olyan igényed rá, mint pl. nekem. Gondolom amit ad a tv, vagy más, azt úgy nézed.
No offense!
Mert pl. nekem az igényem a nagy(obb) méretű felirat, c.sárga színnel megjelenítve. PS3MC-ben elértem, hogy legyen ilyen felirat, de egy alap fehér felirat is megjelent a sárga "alatt".
Más DLNA lejátszóban még ezt se bírtam beállítani. A TV-m alapból egy bizonyos nagyságú feliratot jelenít meg, fehér színnel. Semmi beállítási lehetőség. Ezért vettem egy jó media lejátszót (Dune HD), aminél úgy állítottam be, ahogy szerettem volna. Ezt szerettem volna kiváltani, hogy minden sorozat nézéshez be kelljen kapcsolni. Sajnos nem sikerült. 
-
Sonja
nagyúr
válasz
Pikkolo^^
üzenetére
Nem azzal van a baj, hogy meg tudom-e jeleníteni, mert a TV-m nem tudja normálisan megjeleníteni, szóval transkódolva akarom a PS3MS progival. Viszont sehogy nem bírom rávenni, hogy olyan ne egyszerre, egymáson 2 felirat legyen. Egy fehér, és az általam beállított sárga. A fehéret nem tudom eltüntetni.
Rémes a program beállítása. Rémes. -
Sonja
nagyúr
Ért valaki a PS3 Media Server beállításához?
Képtelen vagyok normálisan belőni a feliratokat.
Az összes létező DLNA progit kipróbáltam (szerintem
), de csak ennél tudtam nagyjából belőni azt, amit szeretnék. Serviio-val is kínlódtam, azt se tudtam normálisan belőni. 
Szerk.: Egyébként rémesek ezek a DLNA progik a kezdőknek. Egy normális, egyszerű beállítási lehetőség sehol nincs.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Jövedelem
- BestBuy topik
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A52 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
No offense!
Mert pl. nekem az igényem a nagy(obb) méretű felirat, c.sárga színnel megjelenítve. PS3MC-ben elértem, hogy legyen ilyen felirat, de egy alap fehér felirat is megjelent a sárga "alatt".
Más DLNA lejátszóban még ezt se bírtam beállítani. A TV-m alapból egy bizonyos nagyságú feliratot jelenít meg, fehér színnel. Semmi beállítási lehetőség. Ezért vettem egy jó media lejátszót (Dune HD), aminél úgy állítottam be, ahogy szerettem volna. Ezt szerettem volna kiváltani, hogy minden sorozat nézéshez be kelljen kapcsolni. Sajnos nem sikerült. 

Rémes a program beállítása. Rémes.
Képtelen vagyok normálisan belőni a feliratokat.
Az összes létező DLNA progit kipróbáltam (szerintem