Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
sunshine86
üzenetére
1: Szerintem a tv-d és a házimozi rendszered összeköttetésében lesz a gond.
Milyen kábellel, milyen kimeneten/bemeneten kötöd össze a tv-t az erősítővel?
Azt próbáltad, hogy a amikor megy a tv-n a telefonos film, akkor a tv fülhallgató kimenetén jön hang (pl fülhallgatóval)?2: Miért hasonlítod össze a DLNA programot a távirányító programmal? Szerintem teljesen máshogy kommunikálnak (már ha az az LG remote program egy távirányító progi).
Persze ettől függetlenül még kérdéses, hogy miért nem megy az LG programja, csak valahol máshol tudnak majd segíteni (LG tv topik?).3: Ha Win7-et használsz (vagy újabbat), akkor elsőre próbáld ki a beépített mediaplayer-t, ugyanis az is DLNA képes,csak éppen mediaserver-nek hívja. Már itt is linkeltem youtube-os videót a beállításához.
Ha nem válik be, akkor : PS3 Mediaserver, Serviio, miniDLNA, stbstb visszaolvasva találsz pár programot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Sony FE 3.5-5.6/28-70 OSS objektív
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest