Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mortis77
csendes tag
Sziasztok!
Végigolvastam ezt a pár hozzászólást, de még mindig nem megy nálam sajnos a DLNA.
A tv egy samsung ue40b7090, a pc-n win7 fut. Első körben a fent említett hiba jelentkezett miszerint a Samsung Share Managerben nem látszott a TV. Ezt a fent említett router beállítás módosítása orvosolta. De sajnos a tv még mindig nem látja a megosztott tartalmat.
Próbáltam a WMP-el is, de ott meg nem lehet a TV-re kiküldeni az adatokat, nem ajánlja fel a menüben. Az otthoni hálózat részei közt sem jelenik meg a tv.
A pár hsz-el előbbi linken leírtakat is végignéztem, szintén ott akad el a dolog, hogy a hálózati eszközök közt nem szerepel a tv, ezért sem a media player, sem a media center nem látja.
A tv-n legújabb firmware van, ezt is próbáltam frissíteni már.
Ha valakinek van bármilyen ötlete, szívesen fogadom, ennyire még sosem fogott ki rajtam semmi

Feljebb keresett valaki más megosztó programot, ezt sokan dicsérték:
http://www.serviio.org/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen NAS-t vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ Glorious PC Gaming Race GMMK 2 Full-Size Billentyűzet Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Oled - The Legend of Zelda Edition
- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest