Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-ZeeZee-
senior tag
Amikor hasonló történt velem 2020-ban (RTH módban zuhant le a drón), akkor ha jól emlékszem a drónból kellett valahogy kiolvasni a log file-t, azt kellett a DJI-nak elküldeni, ők ingyen javították a drónt, mert műszaki hiba miatt zuhant le. DJI Assistnat-tal szedtem ki a log file-t, azt hiszem.
-
-ZeeZee-
senior tag
Sziasztok!
Elég régen repkedtem már, de tegnap elvittem a kicsikét egy vezetékbelógás feltérképezésére (Phantom 4 RTK). Az elöző repülés tavaly ősszel lehetett, akkor a probléma nem jelentkezett. Most ahogy fel akartam szállni a drón berezonált, mintha az egyik motor nem reagált volna elég gyorsan a "maximális gázra". Mivel fújt a szél is egy kicsit, ezért arra gondoltam, hogy csak egy légáramlat belekapott. Visszaérve szélcsendes helyen is sajnos ugyanaz volt a helyzet, ekkor kicseréltem a propokat, de így is jelentkezett a probléma. Kipróbáltam propok nélkül is (kézrátétellel) és akkor is rezonált egy kicsit a test, de nem vészes. Firmware upgrade-et csináltam február elején, de akkor sem proppal próbáltam ki, hogy működik-e, hanem csak natúrba.
Szerintetek lehet ez firmware gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Herman Miller Aeron B ergonómikus irodai szék
- Eleglide M1 elektromos kerékpár
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest