Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Elég régóta readonly vagyok itt, szeretnék jövő tavasztól aktívan drónózni, tanulok, olvasok. Ősszel voltam élő tanfolyamon, most csinálom az onlinet a vizsgához, felügyelet alatt reptettem több drónt is, fizikailag nem vagyok hülye hozzá, abszolút szabálykövetően szeretném csinálni, tökmindegy, a lényeg az, hogy ez az ábra pont fb-n is most jött velem szembe, és elnézést, értelmes embernek tartom magam de f*ngom nincs mit akar ez mondani.
Van a TOW/TOM ami két, különböző végű de egyszínű vonallal össze van kötve, ez benne van egy szürke dobozban, amelyik doboz amúgy semmi mást nem tartalmaz pluszban, és oda van írva hogy MTOW/MTOM, és még ez is benne van egy piros dobozban, ami amúgy semmi mást nem tartalmaz pluszban, és oda van írva hogy UA tényleges terhelhetősége. Aztán csoda hogy értetlenek az emberek?

szerk: amúgy minden mást amit írsz és mondani akarsz azt úgy gondolom értem, de pont ez az ábra szerintem borzasztó.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Ajkai ólomkristály
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest