Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
tirszin
senior tag
válasz
BEndre34
üzenetére
Mennyit drónoztok Ti, hogy egy gép nem is elég hozzá?

Én ezt az FMC mániát sem értem. Mihez kell 3 akku?
A használható fények eleve fél óráig sem tartanak. De ha céltudatosan kimegyek megcsinálni valamit, bőven elég egy szűk akkunyi Power berepülni, és egy másik élesben.
Nekem össz 2 akkum van, de sokszor azon kell logisztikáznom, hogy használjam már néha a 2.-at is, mert egy darab szinte mindig elég elkészíteni az adott snitteket. Szóval majdnem felesleges még a kettő is. -
Geller72
veterán
válasz
BEndre34
üzenetére
.. csakhogy tavaly az M2Z 800 euró volt, most meg nagyon nem annyi. Így könnyen lehet sávot kreálni egy géptípusnak, ha alatta és felette is "csinálok neki helyet".
.No meg aztán milyen jó is lesz, ha az ADB-S cucc (air sense) odaszól majd egy pilótának, hogy vigyi, itt vagyok (gyári számmal, típússal), az meg lekérdez a légügynek, hogy miafszt keres itt ez a drón?
Amcsiban ez a funkció tutira megy, és a dji 2020.01.01-től minden új gépébe beépíti. Kérdés, hogy ez az új, 2020.01 után gyártott egyéb gépekben is benne van e, és hogy ha igen akkor mindegyikben vagy csak ott ahol ez kötelező? Az Air 2-ben benne van, mindegyikben, max itthon esetleg még nem aktív. De az lesz, ez tuti. Szal tagsági, bizti, eseti kelleni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Robogó, kismotor
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Gyúrósok ide!
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Fogyjunk le!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 10
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- További aktív témák...
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.No meg aztán milyen jó is lesz, ha az ADB-S cucc (air sense) odaszól majd egy pilótának, hogy vigyi, itt vagyok (gyári számmal, típússal), az meg lekérdez a légügynek, hogy miafszt keres itt ez a drón?