Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VANESSZA1
őstag
válasz
Geller72
üzenetére
Az active track (vagy active track 2.0) egy olyan ficsőr amit ha megveszel egy ilyen gépet akkor jó esetben az első próbálkozások alkalmával 1x max 2x ha használ az ember. Abszolút de nem fogok drónnal az erdőben sétálni menni és kövessen mert az olyan jó. Az óvodás korban még ez lehet hogy számított, de hogy ha videóhoz, képek készítéshez, esetleg a repkedés örömére használva a gépet nem látok én sem olyan szitut amikor ez nekem kellene. Nyilván a Skydio2 ezt a feladatot valamivel jobban oldja meg az tény. De hogy az is messze van a jótól az biztos.
Mondjuk 100 %-ban nem is lehet összehasonlítani, mert az active track 2.0 nem használja a DJI Mavic 2 teljes elkerülő rendszerét. Ahogyan azt már előttem is többen leírták az active track-ben nem működik minden úgy mint az apas elkerülő rendszerben, és ezt akkor lehet látni, hogy ha belelátsz a beállításokba. Ez elég nagy hiba volt a DJI részéről, de ha használná is ezt akkor is elmaradna a Skydio2 mögött ugyanis más szenzorokkal dolgozik a DJI, és más a Skydio. Ebből az következik, hogy ha terepen át akar állni az ember egy másik pontra mert ott folytatja a felvételt akkor érdemes APAS-al átrepülni mert nagyobb biztonságot nyújt. Természetesen közben ugyanúgy tudsz felvételt készíteni. A legveszélyesebb manőver, és ahol a legtöbb baleset történik azt a szervizes kolléga is megerősítette az az oldalazás. Ez egyaránt problémát jelent mindkét gép esetén. Hogy visszatérjünk a Skydio2-re amitől sokan el vannak ájulva, és én személy szerint nem az a követés. Igen követ, igen kikerül, de megnézzük úgy szédeleg mint gólyafos a levegőben. Egyenletes tempóval megy a követendő tárgy és a Skydio2 hol begyorsít hol lelassít, és képtelen egy egyenletes tempóra. Ebből sem lehet egy értelmes videó részlet kivágni. Tehát ami az egyikben jobb az a másikban annyival nem jobb, hogy ezért szaladni kellene a pénztárhoz. -
válasz
Geller72
üzenetére
Én is be voltam kattanva arra, hogy lecserélem a repülő kombájnt, a 2-esre. Aztán olvastam róla, hogy nagyon parás az érzékelő rendszere, nekem meg pont, hogy közel kell repülnöm dolgokhoz. Csábító volt még a dupla akkus rendszer is, erre látom, hogy nem elhanyagolható mennyiségű Inspire 2 gyullad ki repülés közben. 😳😲, míg az 1-es modellnél nem nagyon van ilyen. De jó is lenne valami iparterületen egy gyúlékony anyagtárolóba beleejtenem a lángoló drónt.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest