- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOMKTOM
tag
Nem az eredeti témát vitted tovább. Akkor fussunk neki még egyszer:
Én írtam: "Ezzel totál egyetértek. a GDPR talán kissé túl van tolva..."
Erre te írtad: "Mondj egy EU szabályozást ami nincs.... :DD :DD"
Erre én írtam: "Pl. a dróntörvény az eredeti EU-s (azaz nem a magyar adaptált) verzióban."
Erre te megírtad #9269-et, amiben minden példánál, amit felhoztál valamilyen országspecifikus változtatást emeltél ki...Az eredeti EU-s dróntörvényt emlegettem. Kb. ahogyan az Írek átvették: a képzés és a regisztráció full online és azonnali. Amíg az új drón akksija feltölt, nulláról full legális lehetsz. semmin nem variáltak, a légtér ismeret meg egy 24 térképes oldalt tartalmazó, amúgy rendszeresen frissített pdf (egyébként 100%-ban megegyezik a DJI térképével). Az A2 egy laza nap és online, de a speciális kategória is csupán 3 nap... És ezután permetezhetsz is...
Iszonyat egyszerű, és pont ezért úgy is állnak hozzá az emberek, hogy: "Ok, ha csak ennyi, akkor simán figyelek rá és betartom.". És 1-2 kivételtől eltekintve, be is tartják!
A magyar dróntörvény egyáltalán nem azért annyira nehezen betartható/szerethető, mert az EU túltolta... Van az ellenkezőjére péda.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest