- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
válasz
Drenadar
üzenetére
Ez igaz
.Viszont amit már is írt, az az, hogy a Disney+ is regionális árazással működik, vagyis itthon még a sz*r Ft/$/€ árfolyam ellenére is sokkal kevesebbe kerül, mint arányaiban kéne. De ott van India, ahol kb. $2-ra jön ki egy hónap. Nem hiába ők adják ki a Disney+ előfizetőinek a 1/3-át. A jelenlegi 152 millióból olyan 58 millió előfizetője a van a kvázi Disney+-nak (Hotstar ami nagrészt Indiában és más fejlődő /Észak Afrika, Közel Kelet/ piacokon érhető el).
Amúgy lehet olyat olvasni már egy-két hírfelületen, hogy a Disney megelőzte a Netflix-et előfizetők terén, miközben ez annyiban igaz, hogy a Disney-hez tartozó szolgáltatások össze felhasználói száma lett 221 millió fő. De ebben benne van a Diensy+ (és a Hotstar), az ESPN+ és a Hulu összes előfizetője is.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Drenadar
üzenetére
Azért írtam, hogy ez az USA-ra vonatkozik, és jelenleg nincs információ arról, hogy máshol is növekedne az ár (ami persze még nem jelenti azt, hogy nem fog). Ugye az ad-supported verzió veszi majd át a mostani helyért, és lesz egy drágább, reklámok nélküli verzió. Ami igazából azt jelenti, hogy kap kvázi egy 38%-os emelést.
Viszont a Disney+ az USA-ban az nem tartalmazza a Star-t. És bár ez főleg a jelenlegi Ft/USD árfolyam miatt van, de a havi 2490-es ár sokkal olcsóbb mint az ottani alapcsomag (és még a más EU-s országhoz képest is azért olcsóbb nálunk). Ugye ha itt hasonlós mértékben emelnének árat, akkor 3400-3500 körüli értékre menne az fel.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Drenadar
üzenetére
Persze, ha lejárt az 1 év, akkor mondom le ha k. drága lesz a havidíj.
A havi 1-2 új film, ami engem érdekel annyit nem ér, a többi ami fent van meg már láttam, akár többször is.
Sorozatok 90%-a nekem röhej, animációs filmekből eléggé kinőttem, doku sorozatok Netflixen jóval komolyabbak. -
norbertoth
senior tag
válasz
Drenadar
üzenetére
szeretem az ilyen kommenteket, nem nagyon van mit nézni rajta de azért előfizet
Egyébként nálunk nem lesz annyi, akinek éves van és míg le nem jár, azt nem érinti. Nekem alapvetően a 2400ft is gyanús volt, valahogy el kell indítani a marketinget, a beetetés, aztán jön majd egy finomhangolás, ez teljesen értelemszerű. Nekem momentán 4k-t is megérne. -
negyven2
nagyúr
válasz
Drenadar
üzenetére
Nincs infó róla, hogy mikor jön a 3. és egyben utolsó évad Disney+-ra (még nemzetközi se). De a második évad is sok régióban nem érhető el.
A Freeform-on futott a sorozat, ami bár a Disney-hez tartozik, de igazából nem tudni, hogy az ottani tartalmak mikor és hogyan jönnek. Pl. a Marvel's Cloak and Dagger sincs fent (pedig a Disney+-on fent lévő Marvel's Runaways-el van még cross-over részük is.
Valamiért nem adta ki elsőre, de Kanadában, augusztus 24-től kezdik majd adni a 3. évadot (két rész, majd hetiben). De ott fent van a 2. évad is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Facebook és Messenger
- Gitáros topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB 512GB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
l.skywalker