Hirdetés
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuco Ramirez
őstag
Milyen felbontáson ment? Mert az nagyon nem mindegy. egy 30''-os TFT lazán kifektet még egy GTX-et is natív felbontás mellett. Az más kérdés, hányan használnak olyat.
Azt se felejsd el, hogy Crysis még béta állapotú. A kiadásig még bőven finomítanak rajta (ha úgy tetszik, optimalizálják). Rengeteg olyan játékot láttam már aminek az előzetes demója sokkal lassabban ment, mint később a teljes játék.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
OFF: Mondjuk első videók amik kiszivárogtak, azok 2006 márciusi GDC-ről voltak, az HD2900XT-n ment. Nagy kár, hogy annyival késöbb jött ki még is. [link]
Az meg nem biztos amit fentebb írtam, de mióta számít ki szponzorálja a játékot? Eddig nagyon kevés olyan játék volt, ami a gyártótól függően futatja a kódot, nagyrészük jól le is bukott anno. A kiadók meg nem fogják kockáztatni a potenciális vevők felét.
[Szerkesztve] -
Tuco Ramirez
őstag
Bocs, de ezt nem hiszem el, hogy a Crysis nem fog futni normálisan 8800GTX-el.
Ha azzal nem fut, akkor ugyan mivel fog...?
Az új DX10.1 kártyákkal, amit akkortájt kezdenek el teríteni a piacn (persze horroráron, kiforratlan driverekkel)? Ne hogy már azt mondd, hogy gyakorlatilag senkinek nem lesz olyan gépe a Crysis megjelenésekor, amin jól elfut a cucc... Akkor ki a fene fogja megvenni??? -
Armando_19
őstag
Igen, de itt jön megint a takarózás majd, hogy a vista nem egészen kompatibilis még a driverekkel. Bár erről hallottam már a múlt héten a microsoft táborban pár dolgot. Nem csak az NV meg az ATI a ludas abban, hogy gyenge a helyzet, hanem elég erősen a microsoft is.
Addig nem is fognak javulni ezek a nevetségesen kevés értékek, míg ki nem jön egy nagy service pakk. Utána megnézem én azt a crysis tesztet.
Ellentétben meg a fentebb irtakkal, gyanús hogy az NV milyen gyorsan ki akar dobni egy 8800GTX-nél 2X erősebb kártyát. Rájöttek, hogy nagyon kevés lesz ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha azzal nem fut, akkor ugyan mivel fog...?
Az új DX10.1 kártyákkal, amit akkortájt kezdenek el teríteni a piacn (persze horroráron, kiforratlan driverekkel)? Ne hogy már azt mondd, hogy gyakorlatilag senkinek nem lesz olyan gépe a Crysis megjelenésekor, amin jól elfut a cucc... Akkor ki a fene fogja megvenni???![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)