Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
válasz
mazda626
üzenetére
Mint pl én??

Nem is gondoltam volna, hogy eladom a 320-as GTS-em, de annyira jól tartják az árukat, hogy nem félek eladni és venni valamit. Eredetileg úgy terveztem, hogy 8800GTX lesz, de most ezzel a 10.1-el már nagyon gondolkozik az ember (legalábbis én). Nemcsak azért, mert hogy hű lesz új és az mennyire durva lesz, hanem mert akkor tuti lejjebb mennek a 8800-asok árai és nem szeretnék úgy járni, mint nemrég a Q6600 tulajok. Bár november meg nagyon messze van.
Sőt, ha késnek is, meg nem lesz biztos megint elsőre jó driver, akkor meg szívok. Ehh, nem, asszem mégis hagyom ezt a 10.1-et.... 
A 8800GTS-ből a 640-es jó választás, most már jobban hozzáigazódott az ára a 320-aséhoz és pár játék tényleg kihasználja a több memót (ezért adom el én is). Sok örömed leld benne!
-
max-pain
senior tag
válasz
mazda626
üzenetére
A G80 alapu karik szerintem gyorsan eltunnenek a piacrol.
Ahogy en latom:
G90 a fentebb leirt modon. A csucsverzio ~30%-al gyorsabb lenne a mostani 8800GTX-tol, a butitott verzio kb a mostani 8800GTX szintjen teljesitene.
A G92 eseteben a csucsverzio a mostani 8800GTS szintjen teljesitene es ertelemszeruen lenne belole egy butitott verzio is (ami azert a 8600GTS-t siman hulyereverne).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - GIGABYTE RTX 5090 GAMING OC 32GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK!
- ZOTAC RTX 3090 24GB GDDR6X Trinity Eladó!
- Inno3D GTX 1060 Twin X2 3GB GDDR5 videokártya,2xDVI,DP,HDMI,hibátlanul működik
- RTX3080 10gb verhetetlen áron!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Sőt, ha késnek is, meg nem lesz biztos megint elsőre jó driver, akkor meg szívok. Ehh, nem, asszem mégis hagyom ezt a 10.1-et....