- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mentoloshypo
senior tag
Sajnos nem értem miért nem működni az általam belinkelt eszköz, azon is van optikai kábel bemenet meg azon is amit te mutatsz, ránézésre is ugyanaz szinte.
Full laikus vagyok sajnos....
Azért köszönöm a segítséget, inkább spórolok egy 7.1-es Sony fülesre, nem olyan vészes az ára. -
bvakika
csendes tag
válasz
mentoloshypo #1 üzenetére
Szia!
A fent linkelt eszköz nem lesz jó, az csupán egy toslink (optikai) -> coaxial átalakító, nem digital -> analog. Én a TV-mhez ilyen néven szereplő terméket vettem, az ebay-en: "Digital Optical Coaxial Toslink to Analog RCA L/R Audio Converter + Cable OD 6.0". Ez csak LPCM stereo hanggal boldogul, amit a genius "szétoszt" a 6 hangszóróra, mint ahogyan ezt egy sima sztereóval megteszi, persze az nem lesz igazi 5.1, (viszont olcsó és működik).
-
mentoloshypo
senior tag
Sziasztok!
Mint oly sokaknak az oldalon nekem is lenne egy problémám amire tőletek, tehát a témában gyakorlott emberektől várok egy kis segítséget!Szóval arról lenne szó, hogy van egy PS4-em ami HDMI és optikai kimenettel rendelkezik. Van egy 5 éve vásárolt Genius 5.1-es hangfal szettem amire rá szeretném kötni, de ennek meg csak analóg (RCA) bemenete van. Szerintetek hogyan tudnám (lehetőleg olcsón) megoldani ezt a problémát? Elég jól szól a hangfalszett már megszoktam és pénzem sincs újat venni vagy olyan fülest ami kompatibilis a PS4-el.
Nézelődtem neten és találtam erre alkalmas digitális audio konvertert , ami elsőre jónak is tűnt mert ez mellé csak optikai kábelt mert jack/RCA összekötő kábelt kellene vásárolni ami nem olyan nagy megerőltetés anyagilag. Viszont olvastam egy oldalon hogy némely esetben nem lesz hang de egyáltalán nem értek az egészhez, nem értettem mi lehet a gond ilyenkor de elbizonytalanodtam, fölöslegesen nem szeretnék pénzt kidobni az ablakon.
Aki tud valamilyen tanácsot adni azt nagyon szépen megköszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest