- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mentoloshypo
senior tag
Sziasztok!
Mint oly sokaknak az oldalon nekem is lenne egy problémám amire tőletek, tehát a témában gyakorlott emberektől várok egy kis segítséget!Szóval arról lenne szó, hogy van egy PS4-em ami HDMI és optikai kimenettel rendelkezik. Van egy 5 éve vásárolt Genius 5.1-es hangfal szettem amire rá szeretném kötni, de ennek meg csak analóg (RCA) bemenete van. Szerintetek hogyan tudnám (lehetőleg olcsón) megoldani ezt a problémát? Elég jól szól a hangfalszett már megszoktam és pénzem sincs újat venni vagy olyan fülest ami kompatibilis a PS4-el.
Nézelődtem neten és találtam erre alkalmas digitális audio konvertert , ami elsőre jónak is tűnt mert ez mellé csak optikai kábelt mert jack/RCA összekötő kábelt kellene vásárolni ami nem olyan nagy megerőltetés anyagilag. Viszont olvastam egy oldalon hogy némely esetben nem lesz hang de egyáltalán nem értek az egészhez, nem értettem mi lehet a gond ilyenkor de elbizonytalanodtam, fölöslegesen nem szeretnék pénzt kidobni az ablakon.
Aki tud valamilyen tanácsot adni azt nagyon szépen megköszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest