- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox One S macerálás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- R.I.P. Aláírások
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
Aktív témák
-
-
ttoth
tag
válasz
radi8tor #46129 üzenetére
Köszi, így világosabb, olvasgattam én is a múltbéli pályafutását, de inkább ne emlegessük...
A képeimet [link] valaki látta? Akad közülük vállalható a topicban, illetve min tudnék javítani, fejlődni? Olvastam valahol, hogy akkor mutassunk egy-egy képet, ha kitennénk mundjuk 50x70-es méretben a falra otthon. Nem mindet, de párat fel mernék így vállalni. Vagy még ne érezzem magam ilyen szinten?
És előre is köszi, ha írtok tanácsokat!
-
ttoth
tag
Bocs, hogy nagy off vagyok, de törölt kommenteket nem lehet valahogy mégis megmutatni. Iszonyatosan kíváncsi vagyok, mi üti ki így a biztosítékot. Pár napig nem olvasom az oldalt, és lemaradok ilyenekről...
Hogy mégis mutassak valamit, ne csak trollkodjak, pár nem igazán haladó képem van itt: [link]
-
ttoth
tag
válasz
*Ropi* #43187 üzenetére
"The Internet was slower, 3.2 megapixel cameras were the latest buzz, digital photographers were just getting acquainted with their tools, and 500 pixels was a good size for photos displayed on CRT monitors."
2003-ról szól a szöveg, amikor a honlap indult. Én már találkoztam jóval nagyobb képekkel is, első blikkre látszik, hogy szélesebb, mint 500px.
Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...