Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bon
őstag
Milyen módon lehet költöztetni az alkalmazást a régi telóról egy újra?
-
bon
őstag
Igen az, hiába adom meg az új telefonon nem fogadja el az alkalmazás, régi telon üzemel az alkalmazás. Megpróbáltam az újratelepítést és ott rögtön regiszrációval indít, amivel nem is lenne gond ha nem 2021. február előtti lenne az igazolványom, így majd bemegyek személyesen intézni, újra. Miért nincs mentés és visszaállítás funkció az alkalmazásban, ha már Digitális állampolgársági Programról beszélünk.
-
bon
őstag
Sziasztok, telefont váltottam Iphone egy újabb iphone-ra és a régiről milyen módon tudom az alkalmazást átköltöztetni az újra úgy, hogy be is tudjak rá lépni? Az újra mident átköltöztettem a régiről rendszer mentés segítségével. A DÁP is áttelepült, el is indul, de nem fogadja el a 6 karakteres jelszavam. Arcfelismerés se műkődik. A Régi telon meg simán elfogadja a jelszót és az arcom is felismeri.
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest