- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
Gabonetta #949 üzenetére
hát, nálam rossz jelszóra hivatkozott, de akkor is amikor frissibe' változtattam meg az elfelejtett jelszó linkre kattintva.
Mondta a cseten a supportos hogy 5 sikertelen belépési kísérlet után letilt, de szerintem nekem már az elsőt se engedte. Mondjuk külön erre vonatkozó instrukcióig nem inkognitó ablakban próbáltam - de ha ez megakasztja a dolgot, és pár percről pár órára növeli a szükséges ügyintézési időt, azt hirtelen nem tudom, hogy biztonsági szükségszerűség, bénaság, vagy a júzer szívatása.
Mindez Ubuntu Mate és Firefox alatt, ha számít.
Ha nem, akkor lehet hogy megérni kiírni hogy kedvesjúzer, ebben és ebben az esetben légy kedves inkongnitó módban próbálkozni, vagy sütiket törölni.Mindemellett hajlandó vagyok elfogadni hogy sz.r napom volt, a szokottnál hülyébb voltam és júzer errorok egymásra halmozása volt a gyökérok - örülök hogy egy időre túl vagyok rajta.
szerk.: Vákicsit, elvileg most, hogy MS Authenticatorral végre minden zsír, elvileg működnie kellene az emailes kódos megoldásnak is, B tervnek? Merjem kipróbálni?
-
j.bravo
addikt
válasz
cinemazealot #942 üzenetére
köszönöm, gyanús volt hogy nem így jártál te is, hanem válaszoltál, csak nem voltam benne biztos
Cseten mondták hogy töröljem az ÜK+ fiókot - jó lett volna megúszni, de végülis megoldódott. A sima ÜK megmaradt, de nem enged be vele más kormányzati oldalra, csak az ÜK fiókodba, hogy ott beállíthasd hogy melyik MFA módozatot használod majd (DÁP/ÜK+/esetleg email). -
j.bravo
addikt
-
j.bravo
addikt
Szakik! Hozzátok fordulok mert a 1818-at a megfelelő menüpontot választva nem veszik fel, a KAÜ/ÜK/MIA cseten pedig eddig nem jutottunk eredményre.
Telefont cseréltem. A régi döglött, onnan nem tudok kinyerni semmit. Az MS Authenticator megvan, de nincsenek meg benne a fiókok. Nyilván elfelejtettem beikszelni hogy mentsen felhőbe.Sok próbákozás és elfelejtett jelszó -> új beállítása után a cseten kapott instrukció szerint a törlőkóddal töröltem az ÜK+ fiókot. Utána viszont nem enged be sehogy, se sima ÜK-t, se emailes kódot választva. A hitelesítő alkalmazást hiába választom mert azt ugye hozzá kéne rendelnem éppen...
Mit rontottam el? És hogyan tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- ASUS routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Eladó gyönyörű Apple Watch Ultra LTE Cellular+GPS modell , 87% akksi + extra Spigen tok.
- GAMER INTEL CORE I5 14600K/32GB DDR5/RTX 3080 10GB/1TB NVME SSD/
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti SUPER Trinity Black 16GB GDDR6X videokártya
- Apple Watch Series 9 - 45mm - Cellular
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest