Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
válasz
Doky586
üzenetére
Az ügyintézők nem foglalkoznak azzal, hogy ki milyen számot ad meg. Amikor átveszed az új SZIG-edet, viszed magaddal a zöld borítékot, az ügyintéző 5 perc alatt átadja neked az új igazolványod és aktiválja is az eSzemélyi funkciót azon. Elköszönsz, ő meg már hívja is a következő ügyfelet. (Amúgy 6 számjegy esetén 1 millió különböző kód adható meg, forgalomban van itthon kb. 7 millió SZIG.)
#1412 Legközelebb hagy rendes 2-2,5 cm-es felső margót. -
cocka
veterán
válasz
Doky586
üzenetére
Ahogy írtam lényegében az új személyidet azzal a programmal is lehet aktiválni. Elvileg új kódkártyát is adnak. Meg a PIN-kezelés ott is megy, de semmi egyéb.
Azért az elvárható lenne, hogy funkciókat tegyenek a programba, mivel, aki anno kártyaolvasót vett, az lényegében most a "mélyen tisztelt" IdomSoft miatt dobhatja ki a francba. Nekem szerencsém volt, mert ajándékba kaptam, de ha vettem volna, nyilván az árát nem fogja nekem visszaadni a kedves Idom.Úgy szólván nem fair. Hát ez majdnem olyan, mintha a banknál kérnél egy 25k-s éves díjú bankkártyát, amit kifizetsz, aztán 3 nap múlva önkényesen érvénytelenítik a kártyát, mert így döntöttek és a 25 ezredet meg kenheted a hajadra. Röhej!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest