Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
solarix45
senior tag
válasz
solarix45
üzenetére
Nem tudom, mi lehetett a gond, olvastam a kártyám androidos telefonnal és usb-s olvasóval is, kerestem a hibát. Aztán este végül olvasta a telefon a kártyát (korábban nem reagált rá).
Lehet, hogy azóta újraindítottam a telefont.A lényeg, hogy ment simán ma az ügy, 30-60 perc alatt jött a push noti is. Sms, email gyorsan megjött.
Tiszta 21. század.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
solarix45
üzenetére
„Nekem aktív már a személyis regisztráció, sajnos az NFC beolvasásnál elakad iPhone-on.”
Nekem is aktív, viszont van egy ilyen korlátozás (ideiglenesen): [kép] Tehát nem mindegy, mikori a SzIG. A tiédet mikor állították ki?„eSzemélyim app tudja olvasni”
Az nálam is rendben megtörtént.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! Mac Mini M1(6 magos) 8GB 256GB eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZOTAC RTX 3090 24GB GDDR6X Trinity Eladó!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest