- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Egészségablakba ügyfélkapu+-szal belépve, az autentikátorban 16 mp-ig érvényes kódot nem tudom beilleszteni kimásolás után iPhone-on, beírom kézzel, minden alkalommal minden belépéskor újra be kell állítanom a Face ID azonosítást. Másrészt az idősebbeknek, kevésbé gyakorlottaknak bonyolult lesz az autentikátor letöltése, és használata. Értem én, hogy minden a biztonság, de mint rendszergazda állítom, hogy nincs tökéletes védelem. Másrészt a kétfaktoros azonosítást az ügyfélkapura is ki lehetett volna terjeszteni, ha megfelelőképpen lett volna kommunikálva az ügyfélkapu és ügyfélkapu+ közötti különbség. Amúgy szerintem az Egészségablaknak semmit nem látok magamról sok. évre visszamenőleg, előnye az egyes betegségek leírása, és az, hogy közvetlenül is lehet hívni az egészségvonalat. Más kérdés, hogy diszpécserek mennyire vannak felkészülve a tünetek alapján döntésre, hogy mentőket kell hívni, vagy ők is tudnak válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Videó stream letöltése
- Gitáros topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest