- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Ebben egyetértünk. Nem mostanában ugyan, de dolgoztam állami szoftver fejlesztés közeli projekten, és a Luca széke az egy startup projekt azok elkészülési sebességéhez képest.
Amúgy szerintem keverednek itt dolgok. Megint a nyomorult clickbait cikkeknek sikerült szerintem félrevinni az embereket.
Az Ügyfélkapu nem szűnik meg. Csak a bejelentkezési lehetőségek változnak, a sima név/jelszavas bejelentkezési lehetőség szűnik meg.
Helyette két opció marad:
- a két faktoros authentikátor app-os Ügyfélkapu+ (ez már régóta van, szerintem vagy 2 éve használom már, Google Authenticator-ba bementve a token-jét; de azt rebesgetik már ez sem sokáig lesz)
- illetve a DÁP-al való bejelentkezés lehetősége, ami idővel valószínűleg kizárólagos lesz.
De ez az idp.gov.hu (Központi azonosítási ügynök) részhez tagozódik be, amit sok más állami portál is használ a föderált beléptetéshez, pl. NAV, Földhivatal, stb. De azokat a rendszereket biztosan nem mostanság fogják a DÁP-ba integrálni. Valószínűleg a DÁP-on intézhető ügyek köre fokozatosan bővülni fog, és esetleg több év múlva már kiválthatja az Ügyfélkaput funkcionalitásban, de ez még nem most lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mafia: The Old Country teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5600XT 12GB!
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- HúHa HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 16/512 Iris Xe FHD+
- Ubiquiti Unifi Flex Mini switch
- Nintendo Switch konzolt vásárolnék!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest