- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Ha meg erre hivatkozna, akkor vonuljon be személyesen ügyet intézni, mivel annak a lehetőségét még nagyon sokáig fenn fogják tartani.
KATA után megszüntetett vállalkozásomat akartam újraindítani pár hónapja.
Bementem az I. kerületi okmányirodába, ahol 7 éve nyitottam az előzőt, ott a sorszámosztó gépkezelő nézett rám, mint borjú az újkapura, és elhajtott a NAVhoz, mert 2022 óta azoknál kell indítani.
Oké, irány a NAV weblap, ott írják, hogy webes ügysegéd, meg személyesen lehet az ügyfélszolgálati irodáikon is.
Jó, akkor irány a 2 sarokra lévő Krisztina körúti ügyfélszolgálat, mert nekem a webes űrlap kínaiul van, nem értem a jogi maszlagot, hivatkozott jogszabályokat.
Mi a kérdés? Mit kell rá válaszolni?Nézem 5 percig a sorszámosztót, nincs ilyen menüpont.
Biztonsági őr visszaért cigiszünetről, ő is átnézte a komplett menüt, ő sem találta a vállalkozás indítást.
Húzott valami random sorszámot, amivel jogosult lettem humán erőforrás igénybevételére.2 perc múlva hívnak, fiatalos ötvenes, vastag okulárés Micikének előadom, hogy vállalkozást szeretnék indítani.
Erre jól lebaszott, hogy arra ott van a webes ügysegéd, aztán ha azt kitöltöttem, akkor jöjjek hozzá vissza.
Nála nem lehet papíron kitölteni az iratokat, nem tud segíteni.Hazamentem, végül mégis csak nekem kellett kisilabizálni a hivatkozott jogszabályokat, aztán saját kútfőből kitölteni a keresztrejtvényt.
(Aztán másnap meg a könyvelőmnek magyarázhattam el, mert ő sem igazodott el rajta, hogy mit miért választottam)
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest