Hirdetés
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz DonDragonka #16962 üzenetére
Ez rendkívül tré,és aránytalan kínálat lenne: 20/10,40/20,80,25 csomagok 1000 forintos árkülönbséggel,aztán meg gigabites +2000 forintért, 12x sávszéllel mint az alatta levő csomag.
Nem hinném,de ebben az esetben kapni fognak tőlem egy csúnya levelet,amiben részletezem,hogy melyik kábelüket hova dugják.EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Nade ez mindenkinek hálózaton belül,nem?Székesfehérvárra/Dunaújvárosra pl én is 75 Mbitet kapok már,de Bécs már normális
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Eddig nagyon faszának tűnik,pont ebben reménykedtem (100/50)
Ennél nekem nem is kell több,nem nagyon van hozzá megfelelő forrás külföldről[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Jajj nehogy már lelki sérülést okozzon,hogy 80/25ön maradtál,nyilván topnetből 200/50 vagy 200/100 lesz de ezt most nem tudták csak úgy odaadni,ugyanúgy műszaki felmérés meg csere kell hozzá mintha gigabitre váltanál,és lefogadom,hogy routere sincs hozzá a többségnek.Jelenleg nektek is csak 100/50et tudnának adni(ami topneteseknek jelentéktelen előrelépés),de akkor már ténylegesen lehetne panaszkodni,hogy pityuka egy ezressel kevesebbet fizet ugyanazért.
Így jelenleg csak a 2 alsó csomag van updatelve,a topnet meg vár egy kicsit.
Persze jó magyar mentalitás,hogy inkább más ne kapjon semmit.EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
válasz zsolt501 #17325 üzenetére
Ez szép-szép,de biztos vagyok benne,hogy az sokkal védhetőbb álláspont Digi részéről,hogy a 2 "kicsi" csomagot már megújítottuk,mert az nagyjából mindenütt biztosítható a kiépített részen(felfelé bármikor módosíthat a szolgáltató változatlan áron),viszont a "TopNet" csomag változatlan marad a műszaki feltételek felülvizsgálatáig.Azt kapod ami a szerződésedben bennevan.
Egy okostóni biztos,hogy beperelné/fogyasztóvédelmezné őket a 200/50 miatt ami csak 100/50,és lehet,hogy nyerne is,hiszen bizonyítható,hogy míg nem történtek meg a (switch stb) cserék,addig fizikailag képtelenek voltak a meghirdetett csomagot adni - erre az a megoldásuk,hogy nem lettetek automatikusan átsorolva Diginet 200-ra(mint a kisebb csomagosok),hanem továbbra is a régi TopNetetek van.
Kérdezem azért,hogy mekkora valós trauma ez.
Az év vége nyilván egy biztonsági dátum,fél és két hónap közötti időtartamban lezavarják ezt ahol nincs hatalmas akadálya,aki meg nem tudja elviselni ezt a hatalmas igazságtalanságot,menjen átiratkozni kisebbre,aztán mehetsz majd újra legalább.EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Azért tipikus mentalitás sajnos,hogy az átmeneti hátrány miatt megy a panaszkodás,miközben olyan netet kaptunk épp fillérekért,ami világviszonylatban is elég csúcsminőség.Lenne jó kis kartellezés mint a mobilnetnél,2020-ra majd megérkezett volna a 100mbit 10k-ért.
-
warcat
veterán
válasz unknownuser #17781 üzenetére
DIGINet 100 csomagunkat azoknak az internetezőknek ajánljuk, akik napi 3-4 órát is eltöltenek a számítógép előtt, videókat, képeket tekintenek meg, közösségi oldalakon aktívak. Ezzel a sebességgel már akadozás mentesen használhatunk MSN-t, Skype-ot vagy akár pár zeneszám letöltésére is alkalmas.
(Tudom,hogy ezen részen csak gyorsan átírták a Basenet szót,de akkor is komikus)
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Persze-persze a tízezernyi árucikk körül lesben állnak és egyesével nézik a kereskedők,hol tudnak keresni,ahogy ezt a kisember elképzeli.
-
warcat
veterán
válasz Zsolteecah #18838 üzenetére
Osztán savanyú-e a szőlő,vagy csak trékom marketinges menti a menthetőt?
-
warcat
veterán
No hát nekem 2 napom volt problémás az emelés óta,szintén szegedi vagyok mint talán zsolt501 aki szintén panaszkodott a szakadozásra.Szombaton szerintem szereltek valamit a környéken(nem tudom sajnos biztosra mondani,csak volt mozgás a padlástérben,meg láttam,hogy hozzányúltak a dobozukhoz,na azóta nem volt szakadás...
Egyébként 2001 óta atomstabil net van errefelé,ami akkor sem változott,amikor a Digi átvette a szolgáltatást,nem hinném,hogy ez most változna.A switchek cseréje fontos,de azt legkésőbb akkor biztosan cserélik,ha panasz érkezik,más okból meg nem látom miért lenne probléma,ezt a hálózatot nem fogják túlterhelni csak mert jön a gigabit pár emberhez.EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Szerintem felesleges a para(főleg ennyi hozzászóláson keresztül),nyilván kell egy eszköz,hogy a kiugró eseteknél tudjanak intézkedni valamilyen jogcímen és ennyi.
Forgalomkorlátozás=rossz
350GB limit = nevetséges,valószínű átvétel máshonnan átgondolás nélkülMost hogy ezt summáztuk,inkább csak az írjon,aki valami konkrétumot megtud,hivatalos forrásból(pl csak panasz esetén alkalmazzák)
-
warcat
veterán
válasz zsolt501 #19592 üzenetére
Ja persze pereljük a rohadékokat,majd jól visszadobja a labdát,hogy Bélukám,mivel is sikerült 2-4-10 Terrát forgalmaznod?
Persze te felkiálthatsz,hogy semmi közük/zöd hozzá,viszont ha folyamatosan szakadozik,túlterhelt a háló több száz felhasználónál,akik persze panaszkodnak Digi felé Pityuka meg Béluka tevékenysége(azaz 1-2-3 fő) miatt,akkor igenis van közük hozzá,és meg is teremtették maguknak a kiskaput a beavatkozásra.Szinte borítékolható az egész,amíg meg nincs más konkrétum,teljesen parttalan ez a fecsegés ami elárasztotta ezt a témát.
Senki sem vitatkozik azzal,hogy bármiféle korlátozás szar,nem kell itt senkit meggyőzni,fáradjatok át vele a Digi Facebookjára egyéb elérhetőségére,ott haszna is lenne talán a dolognak.[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz leslieke #19689 üzenetére
Nagy itt a homály,a digitális disztibútortol vásárolt licensz(Steam kulcs) után le is kell tölteni valahogy a játékot(30GB) ami természetesen teljesen legális már.De elárulom,hogy a boltban vásárolt példányoknál,a DVD telepítésnél is kapásból 5 GB patch van.Ne okoskodjunk azzal kapcsolatban amit nem használunk
-
warcat
veterán
válasz zsolt501 #19695 üzenetére
Szerintem csak szétnéztek valami forrás után,és átvették az UPC számait,a 350 GB nyilván életszerűtlen,2009-es színvonal.
A nextgen játékok helyigénye várhatóan eléri az 50 GB-ot,ez a várható méret a következő 2-3 évre előretekintve,arányaiban ezt teljesen visszahozná a 2000-es évek elejét,ahol 5-10 GB-os korlátok mellett kellett számolgatni,hány játék fér bele(természetesen ez akkor még inkább warez tevékenység volt)[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz kisbalazs83 #20070 üzenetére
Persze-persze,teljesen összefügg a kettő,véletlenül sem az volt a zavaró,hogy 250-300 hozzászólás született: "Ez mekkora szar! - Milyen igazad van!" effektív tartalommal.
A vénasszonyos sipítozást csillapítók/ésszerű mederbe terelők ("kérlek fáradjatok ezzel a Digi Facebookjára/ügyfélszolgálatára/PR részlegére, ott hatása is lehet a dolognak") persze most -szerinted- korlátozást érdemelnek,briliáns gondolatmenet[ Szerkesztve ]
-
-
warcat
veterán
válasz KaOstirk #62811 üzenetére
Nekem erős kételyeim vannak,egyrészt ez nem átlagos helyzet,hiszen rengeteg melójuk van, fix "sikerdíjjal" minden ügyfél után (haladni szeretnének), másrészt az átkötést nem a fix gárda végzi, hanem akit fel tudtak hajtani rá (román, vagy nálam pl Békéscsabáról érkezett) szerelőkkel, pl. nálam csak egy gyengus fúrójuk volt,maximum ajtókeret és hasonló átfúrására, téglának vagy betonnak neki sem álltak volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest