- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
kidnou
őstag
válasz
repvez #115830 üzenetére
"DE föleg ugy érdekes, hogy elvileg Epacket fizetek tehát száémlárol kellett volna vonnia , de mivel nem kaptam semit sem julius ota ezért gondolom nem is vontak"
e-Pack csak elektronikus számlát jelent. Csoportos beszedési megbizást kell adni, hogy automatikusan vonják
"Vagy erről van már valakinek infoja, hogy mi változik kell e valamit modositani a szerződésen ?"
Ha lesz bármi tennivaló arról majd időben értesitenek, de várhatóan csak a név változik az előfizetőnek semmi tennivalója nem lesz -
kidnou
őstag
Amatőr kérdésem lenne. Saját routert használnék, igy átkérem bridge módba a digiét. Valaki azt irta, hogy elött e érdemes a digis router wifijét kikapcsolni. Gondom az, hogy elfelejtettem a felhasználó/jelszó párost amit adtam neki, igy nem tudok a felületre belépni. Érdemes új jelszót kérni vagy csak tetessem bridge módba, nincs jelentősége?
-
kidnou
őstag
válasz
Scarletiel #82156 üzenetére
Nem tartom valószínűnek, hogy 4 külön netet köttetett be egy házba, az ugye 4 előfizetés lenne. Valószínűsítem hogy 100-ason osztoztok .
-
kidnou
őstag
válasz
szaboi6512 #81974 üzenetére
Oda viszik ahova kéred. Nálam 15m kábelt használták el
-
kidnou
őstag
válasz
Laccoss #76505 üzenetére
Nem kérdeztem semmi hülyeséget, egyszerűen bejelentettem, se tv se net se telefon. Erre mondta, megnézte, a hiba nálam van, 2500 Ft lesz ha szerelő kijön. Nem azt mondom, hogy ő a hibás, lehet a diagnosztikai rendszerük (vagy akármi alapján nézi) rossz. Azt is megértem, hogy kötelessége jelezni, hogy pénzbe kerül ha nálam a hiba
-
kidnou
őstag
válasz
devil-k #76498 üzenetére
Hívd ki őket, 99% hogy nem kell fizetni. Nálam elment minden szolgáltatás, ügyfélszolgálat szerint minden rendben volt, hibát nem állapított meg. Szerelő kijött, kiderült, szomszédban kötötték be az új kábelt, de az enyémet vágták le a hálózatról. Ennyit a távoli tesztjeikről
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- E-roller topik
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 26
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Adobe Photoshop
- További aktív témák...
- Corsair Dominator DDR5 32GB 6000mHz
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-23 napos-garanciás
- Dell Latitude 5500 15,6", i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest