- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
kidnou #102780 üzenetére
Mivel tudta nélkül történt, így nem írta alá a meghatalmazást, így nem is követelhetik tőle, egyedüli rossz dolog, hogy digi szolgáltatást nem fog tudni köttetni arra a címre, míg nincs rendezve a számla.
#102781 CirrMee
Ezen szolgáltatások alapjáraton vannak egy albérletben, amik eleve a tulajdonos nevén vannak. Amúgy a tulajdonos ne legyen rest minden hónapban megnézni, hogy fizetve vannak e a számlák, mindent lehet ellenőrizni online is. -
ddsteel
aktív tag
válasz
kidnou #102780 üzenetére
Ilyen nincs. Mármint hogy rajta hajtják be. Ha lenne ilyen, nem kell hagyni. Voltak albérlőim, akik basztak fizetni a saját nevükre bekötött netet (Telekom). Elhúztak, nem fizetés nélkül, de mivel a Telekomhoz közöm nem volt (tudtom és hozzájárulásom nélkül kötötték be - egyébként természetesen hozzájárultam volna), nem is érdekeltek a felszólító levelek, amiket utána a Telekom küldött a lakásom címére (ahol már a következő bérlő lakott). Egyébként az egész ügy a következőképpen derült ki: a következő bérlő a saját nevére be akarta köttetni a UPC-t, de nem hagyták neki, mert lekérték, és egy élő Telekom szerződés már volt a lakásra (az előző bérlő saját nevére ugye). Szóval ezek a szolgáltatók foró drüóton össze vannak kötve egymással
No panic, a UPC is ezt mondta, semmi baj, küldjem el nekik a tulajdoni lap másolatát (ebből kiderül ugye, hogy nekem mint tulajdonosnak közöm nincs a bérlő nevéhez) és szó nélkül bekötötték az új bérlő nevére a UPC-t.Ezután jött még vagy 2-3 hónapon keresztül fizetési felszólítás az előző bérlő nevére az új bérlő címére. Tudomást sem vettünk róla és elhalt a dolog. Nem én kötöttem a szerződést, nem az én saram, ha nem fizetik (ez ugyanis nem olyan közmű, mint a gáz, meg a villany, ami a lakás szerves észe és természetesen eszemben sincs a bérlő nevére íratni). Csak azért írtam ezt le, segítségként, hogy nálam ez megtörtént eset és nem kell foglalkozni ilyenekkel, meg lehet oldani (minimális utánajárással).
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Mobilhasználat külföldön
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- SQL kérdések
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Videó stream letöltése
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- Apple iPhone 12 Egyedi Purple szín, gyors teljesítmény és 100%-os akku 64 GB- 3 hó gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest