Hirdetés
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew31
senior tag
válasz Andrew31 #27369 üzenetére
Nyomon vagyok, kicsit visszapörgetve látom a megoldást, és az összefoglalóban lévő dolgokat is elolvastam.
A switch-es dolgo biztosan működik? Csak mert ez tűnik a legegyszerűbbnek és nem drága egy ilyen berendezés...
Ha biztosan működik, akkor meg is veszem, hogy mire jönnek, már eleve úgy kössük be.[ Szerkesztve ]
Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.
-
Andrew31
senior tag
válasz Andrew31 #27407 üzenetére
Szombaton már el is ment az 1.8-as 1043-as, ma megvettem a V2.1-est. és a switchet.
Kíváncsian várom a továbbiakat, 2 hetet mondtak 31-én, remélem hamar kiderül, hogy volt-e értelme aggódni!
Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.
-
Andrew31
senior tag
válasz Andrew31 #28045 üzenetére
Hello mindenki!
Általában mennyit kell várni a sebességre?
Valamint nincs a bevezetőben, de nem gond, ha egyből átkötök mindent? MAC címet kellene klónozni vagy akármi?
Csak mert eddig még semmi upgrade. :sHa azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.
-
zsolt501
nagyúr
válasz Andrew31 #28060 üzenetére
Ha routered van néha áramtalanítsd, nekem az kellett, hogy aktiválódjon az új sebesség.
Ha ezek után sem javul akkor az ügyfélszolgálatot keresd, csak ők tudnak segíteni az ilyenben.
És jobban jársz ha személyesen, mert telefonon az esetek nagy részében leráznak.[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Gejza1981
tag
válasz Andrew31 #28230 üzenetére
azért ez így ebben a formában nem igaz... nekem mióta megvan a zte csoda azóta egyszer sem dobott el semmit (tévé, tábla, telefon), sőt resetelni, újrakapcsolódni, piszkálni se kellett... itt van az asztalon és teszi a dolgát...
(igaz nincs 35 másik wifi a közelben csak 5-6)
-
őstag
válasz Andrew31 #57765 üzenetére
Bejön az optika, a végén van egy, esetleg két eszköz, ebből jön neked külön a net, a tv és a telefon.
Ezt az eszközt használhatod routerként, vagy simán média konverterként. Az utóbbi esetben rákötöd a saját routered és azon állítasz mindent. A swich elmegy nyugdíjba, vagy beépíted máshová a hálózatodba. -
adika4444
addikt
válasz Andrew31 #57765 üzenetére
Hali!
Ha új alatt az FTTH váltást érted FTTB-ről, akkor kapni fogsz egy vagy kettő végponti eszközt.
Ha kettőt kapsz akkor külön tv és külön net+tel doboz lesz, optikával összekötve. Ha egyet kapsz, egybe lesz a net+tv+tel.
Jelenlegi állás szerint mindegyik routeres FTTH eszköz átkérhető bridged módba, így saját router intézheti továbbra is a PPPoE-t, akár bridged akár router mód nem fogja érinteni a tv-t és telefont.[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
Andrew31
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 5
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Dell notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest