- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
snyper990
őstag
válasz
Dragon3000 #90847 üzenetére
Próbáld meg vezérlőpultból (start menüt megnyitod, elkezded begépelni, hogy vezérlőpult, és ki fogja dobni). Abban még benne van kb. minden rég megszokott beállítási lehetőség
hkari #90838 Nem értem, miért fáznak olyan sokan az IPTV-től. Sógoroméknál az van (Telekomos optikai terület). Az adás minősége rendben van, a rendszer gördülékeny és gyors. Hallottam olyanról másik szolgáltatónál, hogy CI modul használatával 3-4-5 másodperc is tud lenni a csatornaváltás. Hát, akkor már inkább megszokom a boxot, az kevésbé idegesítő hosszú távon szerintem.
Plusz csatornaválasztásnál kicsiben látszik, hogy éppen mi megy a másikon (PiP-szerűség). Ehhez egy DVB-C adásnál rögtön 2 tuner kell (tudtommal szolgáltató Magyarországon már nem nagyon ad olyat, de a megfizethető árú TV-k közt se nagyon láttam még olyat, amibe belerakják), a koaxosztásból adódó jelszintcsökkenéssel egyetemben...
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest