Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pIIrash: Toshiba L670-16M
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
kengyelfutó
friss újonc
válasz
Dragon3000 #85156 üzenetére
Meg kell követnem a Digit... Nálam volt a gond. A fene sem gondolta volna, hogy az Asus Lyra gyári frissítését követően elbukom a sebességem 2/3-át, pedig ez történt. Csináltam egy tiszta telepítést a routeron és láss csodát, megjött stabilan a 890 mbit... De láma vagyok. Pedig eléggé nem ma kezdtem. Ez van, amikor vakon megbízok egy gyártó termékében, és supportjában. Mondjuk annyit másoknak is leírok segítségképpen, hogy nem biztos, hogy maguknak vissza tudják ellenőrizni a sebesség gondokat. Nekem van 1 db gigabitet mérni képes laptopom, ami pppoe kapcsolaton keresztül nem képes 270mbit-nél nagyobb sebességet mérni! Hogy miért? Azt nem tudom. A digis szerelő is elment egy win8-as laptopért, mert a win10 valamiért nem tudja lemérni, hiába tudja a hardver. Ugyanezen a laptopon, win 10 alatt, router mögül lemérhető a 900 körüli érték. Az én esetemben azért volt megtévesztő, mert a router, és a laptop pppoe kapcsolaton keresztül megközelítőleg ugyanakkora sebességet mért hibásan, de különböző okokból.
Szóval mindenkinek azt javaslom, hogy hasonló gondok esetén csináljon tiszta telepítést, hátha megoldódnak a gondok, illetve amennyiben egy firmware frissítés történt a routeron, akkor is mindenképp kapjon egy gyári visszaállítást, és reconfig-ot. Régen mindig így csináltam csak elkényelmesedtem, megbízva a nagy gyártók supportjában. Rosszul tettem...
Remélem segít valakinek az "élményem". -
TeeJay
félisten
válasz
Dragon3000 #85156 üzenetére
Itt szintén, július vége óta mértem már nem keveset de 930/320 alatt még sosem volt a sebesség. Mondjuk nem is használják ki sokan a sebességet
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fotók, videók mobillal
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest