- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Cr00py
senior tag
válasz
pw12345 #77692 üzenetére
Én eddig ahol jártam, ott mindenhol a földszinten volt a doboz , szekrény, de ez a lényegen nem változtat.
Le kell vágni azt a felesleges kábelt, és húzni be helyette egy másikat. Nem arany árban adják sem a kábelt, sem a csatlakozót a végére.
Én biztos nem vesződnék vele.
Nálunk kb 2 napig csinálták az FTTH-ra való "felkészülést" a lépcsőházban. 3 emeletes társasház. ( itt is a földszinten van a digis ONT ) Amint megláttam az emeletenként kihelyezett fehér kötődobozt, néztem is naponta a digi weboldalát.
Kb 1,5 -2 hét után váltott FTTH-ra a címemen, be is mentem személyesen új szerződést kötni ( ennek már fél éve ) , majd 4 nap után jöttek átkötni.
A mai napig nincs kint 1 szórólap FTTH-val kapcsolatban, sem az üzletkötős kis matrica a földszinten, ergo nem sietik el ( A vélhetőleg kevés munkaerő miatt ).
Akiket sikerült megkérdeznem itt a környéken, ők még mindig a 3 betűs szolgáltatónál vannak, avagy FTTB-n. A lépcsőházban csak nekem van FTTH, ez biztos.
(#77693) hobizoli : Itt csak egy nagyobb alu "szekrény" van a földszinten az FTTB-nek, illetve a fehér kötődobozok emeletenként az FTTH-nak.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest