Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• IgnisFatuus

aktív tag

válasz kali #7517 üzenetére

Köszi mindenkinek az infókat, behúzták a mai napon a Digit, és elégedett vagyok vele, mert így teljesít most csúcsidőben:

Volt kis fennakadás a router beállításánál, mert azon keresztül nem akart rendesen menni a net, direktbe kötve a gépbe pedig simán jól ment.
    Azoknak akik még nem tudták megoldani a problémát, és az új Digiseknek, ha megengeditek összefoglalom a tapasztalatokat (legalább meglesz 1 helyen minden), ha már 1000x le volt írva, akkor sorry.
    A hiba: -Routeren keresztül nem csatlakozik/összevissza rángatózik a sebesség, és töredéke a szolgáltatottnak.
    A megoldás (nem teszteltem ki apránként, így minden beállítást lerovok ide):- Ha beírod az opcionális "Service name"-t a PPPoE belövésekor, akkor nem csatlakozik.
    - A csatlakozás után WIN7 alatt az UPnP-t ne engedélyezd.
    - A ha még mindig gagyi a sebességed, akkor javaslom frissíts drivert a LAN kártyádon, és állítsd állandó Gbitesre, én még 100Mbit-re vettem fixen a routeren a WAN port speedet, és engedélyeztem a "Multicast stream"-et.(belőttem még az "Advanced DNS service"-t, amit azért írok ide, mert nemtom melyik beállítás javította meg fixen a sebességet.)

Nos ennyi dióhéjban, remélem hasznát veszi valaki :)

Aktív témák