Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Viktor77

titán

válasz McLaca #7259 üzenetére

Hogy a viharba ne lenne always on?

1. Mint a neve is mutatja, több gépre oszt netet. Mivel az a több(i) gép nem az én szobámban van, így nem is tudom mikor van szükség arra, hogy menjen a router (pl. anyám netezzen). És a ha router nem is lakáson belül, hanem még pl. a villanyóraszerkrényben (ahol bejön a lakásba a net)? Majd mindig kimászkálunk bekapcsoláskor? Jó poén.

2. DIR-100-asom van, került vagy 6K-ba, ha 5 évig elműködik, akkor már megérte az árát, ha elromlik kuka, veszek újat. Elözőleg 604-esem volt, az is kibírt ennyit (sőt), és még mindig megvan, csak a tápja adta be az unalmast.

• Zscca

tag

válasz McLaca #7259 üzenetére

én abból indulok ki hogy a cégnél több éve használnak always on ilyen gl routereket és müxik elég jól több éve már ráadásul még a nap sem süti hogy melegítse
    tegnap du. óta amúgy csak 1 szakadás volt pár perce majd ha otthon leszek ki fogom próbálni simán a netet,de szerintem nem a routerrel lesz a gond hanem a digivel bármit is mondasz attól hogy neked nem szakad még nem kéne általánosítani hogy sehol sem szakadhat :U :U
    a modemek is always on mennek a legtöbb helyen szerintem a routerek is,kérdezz meg pár embert erről nincs értelme vitatkozni.. felőlem készíthetsz felmérést erről,de úgy vélem én győznék..
    Érdekes hogy egy router átlagos élettartama nem 2 év hanem több és érdekes hogy ma csak 1x szakadt mert ha nagyon be akarna halni akkor csak többször szakadna le ezt garantálom.

mindegy remélem jó lesz hamarosan ha router nélkül is ki tudom majd próbálni akkor meg be is jelentem,hogy szakad
    amúgy volt akinél hetekig nem ment ez a digi féle net mert olcsón rakták össze az egészet pl
    a fórumban van sok minden régen olvasgattam szóval ne védd annyira a digikábelt mert nincs miért

Aktív témák