- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
McLaca
őstag
Attól függ, hány emeletes a ház. 4 emeletesben jellemzően a 4-en helyezik el a cuccot (mert a 2-on már biztos ott a UPC ezer éve és nincs hely
, 10 emeletesben meg általában a 3-on és 7-en szokott lenni egy-egy switch, hogy a LAN kábel ne legyen túl hosszú.
Apropó számhordozás, akár egy pont, vagy az emelet elírása (fsz helyett fszt) is számít, tehát ha szóközre, és karakterre is 100%-ban azonos a cím a két helyen, akkor valaki hülye.
Illetve... a T-nek szokása ilyen indokkal megakadályozni a számhordozást, visszadobálja címeltéréssel a kérelmet, hogy húzza az időt, csak azt nem tudom, minek... Apropó, hogyhogy 2-3 hétig nuku telefon? A t-nél egészen a számhordozási időablak kezdetéig él a vonal (és madzagosról 2 rongy az majd' 3,5 óra telefonálás), az időablak végén pedig mára diginél él. A kiesés - ÁSZF szerint - max. 4 óra (emlékeim szerint, mert azóta változhatott).
Persze nem véletlen írtam, hogy ÁSZF szerint, mert számhordozáskor nálunk is egy hétig néma volt a telefon, de ennek szerintem az az oka, hogy a diginél egyszerűen vagy elfelejtették, hogy mikor van az időablak, vagy a VoIP adapter nem jó portjára állították a számunkat. Bejelentettem hibára, 4-5 nap alatt szép csöndben megcsinálták.
Üdv!
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest