- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
wwenigma #58056 üzenetére
az egyik legfontosabb ami nem szerepel benne, hogy kötelezö usereket felvenniük, mászoval ha valaki tolja a marharépáját , megmondják neki hogy technikai okokbol nem lehet bekötni és egyoldlaulag bontják a szerzödést kötbért nem számlázva, és akkor leeht okoskodni, hogy ilyen rendelet olyan rendelet meg iylen cucc olyan cucc, meg nekem ez kell meg az kell, aztán lehet menni az nmhh-hoz hogy a Digi nem kötbe mert technikai okokra hivatkozik és nekem amiatt nincsen netem . Majd jol kiröhögnek. Tudom nem neked cimezve, de a tiédet foyltatva.
Nem kötelez egy szolgáltatót sem semmilyen rendelet törvény hogy felvegyen az ügyfelei közé
-
bambano
titán
válasz
wwenigma #58056 üzenetére
kevered a subthreadeket.
az egyikben az én itthoni csatlakozásomról van szó, én sem láttam eddig olyan hivatalos véleményt, ami engem biztatna, ebben nincs vita.
a másikban arról van szó, hogy itt kérdezte a kolléga, hogyha soha nem megy 360Mbps fölé a gigás netjén mérhető sebesség, akkor van-e lehetősége lépni. itt azt mondják, hogy nincs, én meg azt mondom, hogy van. itt azt mondják, hogy a garantált minimumra szerződik a digi, én meg azt mondom, hogy nem.
ez utóbbival kapcsolatban a korábbi helyzet az volt, hogy a szolgáltatónak minőségi célértéket kellett meghatároznia, amit önként vállal és teljesít, és ezt mérésekkel kell igazolnia. a feltétel az, hogy a mérések legalább 80%-ában meg kell legyen a célérték. ezt megnéztem, a digi ezügyben, szerintem, jogsértő, mert a célértéke alacsonyabb, mint a garantált sebessége (ászf C melléklet).
a fenti rendelethez találtam egy pptx-et, amit egy nmhh-s illetékes írt, abban is le van írva, hogy meg kell határozni, hogy mi a szolgáltatás szokásos sebessége, és azt milyen időszakban kell elérni.
"mellesleg azt nem találtam hogy mi hogy implementáltuk a jogrendszerünkbe...": magát a rendeletet sehogy, mert rendelet, tehát hatályos. a rendeletben előírt kötelezettségek elvégzése más kérdés, de azt gondolom, hogy a korábbi nmhh-s gyakorlat megfelelt a rendelet elvárásainak. volt régebben egy módszertani tájékoztató az nmhh webjén, amiben pontosan leírták a minőségtanúsítás lépéseit, de ezt azóta valamiért levették és nem is találtam meg.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 16GB RAM 512GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- Logitech Harmony Companion (hub+távirányító) rendszer
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i7-4702MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest