Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
viktorhu #58045 üzenetére
"Nem azt írta az NMHH, hogy már nem osztogatják a mérőberendezést, az egy egyszeri felmérés volt?": passz, nem követtem ennyire a témát.
"Egyébként mit értesz kémdoboz alatt? Bridge módba lehet tetetni, és akkor sima "modemként" viselkedik.": amit nem én konfiguráltam, arról azt se hiszem el, amit kérdez. behoznak egy dobozt, amiben kínai szoftver van, amiről a neten keringő hírek szerint lehet tudni, hogy kémkedik. a dobozon van wifi antenna, azzal azt csinálnak, amit akarnak.
szólok a központba, válaszolnak, hogy bridge módba tették. ebből csak abban lehetek biztos, hogy válaszoltak. hogy mit csináltak és mikor, az egy másik kérdés. majd a dobozban lehet esetleg olyan cucc, ami sebezhetőségeket keres. hiába dugom saját tűzfalra, ki tudja, mit tudnak vele művelni.
azt kiemelném, hogy nem átlagos itthoni internetet szeretnék.
"Mire fogsz váltani, ha váltasz?": nem tudom, upcnál lehet-e még idegen modemet regisztrálni, elvileg régebben lehetett. van itthon olyan modem, amiről tudom, hogy kevésbé kockázatos. vagy költözök saját szolgáltatási területre
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- 100%hibátlan iPhone 15 Pro 128GB white titan több mint 1 év Apple jótállás
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Gyönyörű Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) 49MM, natural titan, garanciális 2027.11.04-ig, üzletből
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest