Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• knuckle

aktív tag

válasz #29810560 #57269 üzenetére

amikor voltak annó 100/25-ről 200/100-ra emelésnél kint nálam, már akkor mondta, hogy szerinte a gigással sem lesz gond. bár nagyon erőltették volna a saját eszközüket, de mondtam, hogy nyugodtan felejtsék el, mert nem kell még egy áramfogó.

aztán mikor lejárt, akartam újra pakkot hűségben, de azt mondták az újpesti ügyfélszolgálaton,hogy nem lehet, csak ha 2 szolgáltatást lemondok legalább 2 hónapig...na mondom jó, akkor legyen...lemondom a tv-t és a telefont, lévén sosem használtam őket. papírt megírtuk reccs.

másnap délután csörög a teló, hívtak a digitől, hogy látják lemondtam a tv-t meg a telót, és hogy nem akarok-e ismét pakkot hűséggel?

mondtam, hogy de persze hogy, csak mivel ügyfélszolgálaton elhajtottak, mondván, hogy csak így lehet, ezért lett offolva.

Mondta az ürge a telefonban,hogy ilyet csak ők tudnak, ügyfélszolgálaton nem.
    És így lett 500-as netem pakkban ismét hűséggel.

kiváncsi vagyok most mit adnak majd elő. semmi szükségem az 1000-es netre, de ha olcsóbb, mint az 500-as, akkor ide vele, miért ne? :C

Aktív témák