- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
GoodSpeed
addikt
Szerintem az a jó út, ha valakinek amint lejár a garanciája, és a hivatalos terméktámogatása is, akkor tesz fel DD-WRT, OpenWRT, Tomato-t stb... egyrészt, mert azokban vannak olyan funkciók amelyek hardweresen támogatottak, de inaktívak. Jó példa erre az ASUS RT-AC65P és 85P esete, ahol szoftveresen volt az előbbi korlátozva az utóbbival szemben... Egy SOHO router esetében ha az árszintje 40-60 E Ft körül van és pl ASUS akkor 3 év support, ha alatta van, akkor kevesebb, TP-Linknél valószínűleg inkább 1,5 év...
Speciel nekem a 2020-ban vásárolt AC65P még most is jó lenne, ezt egy kicsit elkapkodtam
Persze vannak benne extra, biztonsági funkciók, de DD-WRT-vel meg DIGI 1000-zel elég lett volna még évekig az RT-AC65P is. Csak akkor esett ennek a routernek 85K-ról az ára 62-re, és azóta is annyi
De befejezem, mert - jogosan - leszünk átzavarva a routeres topicba
#109820cof: Ezen kiakadtam ... mert egy 20K-s routernél is azt mondanám, hogy akkor ne tegye bele ezt a menüpontot! De egy 3x drágább routernél... és honnan tudjam, hogy a több más dolog nem hókuszpókusz? Jó hát a kamerát azt nem engedi fel, az bizonyított
-
Dragon3000
nagyúr
(Ha a recovery még megy, gariztatás előtt visszapakolom a stock fw-t. Ha nem, nagy eséllyel a túloldalon is tojnak majd rá.)
Volt egy tp link routerem, amit téglásítottak, garanciális volt visszavittem és bevizsgálás után levásárolhattam az összeget a boltban. Gondolom más márka esetében se néznek komolyabban rá.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Baldur's Gate 3
- Túra és kirándulás topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Gombászkönyvek egyben
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest