- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
GoodSpeed
addikt
válasz
MadMancs #108459 üzenetére
Megközelítés kérdése... ha úgy veszem, hogy az utcámban van egy optikai Internetet biztosító szolgáltató akkor igen...
Ha úgy veszem, hogy május 10-én lejár a hűségidőm, akkor már annyira nem.
Ha pedig úgy veszem, hogy a Telekom egyáltalán nincs jelen az utcámban, akkor megint nem, sőt ha hozzáteszem, hogy összesen két szolgáltató van az utcában, és azok csak egyelőre számítanak kettőnek, mert a másik a felvásárolt Vodafone, és az akvizíció után már csak egy szolgáltató lesz, akkor még kevésbé. Pont tegnap kaptam meg a Telekom válaszát (az optikájuk légvonalban 88 m-re van a lakásomtól):Tervben sincs, hogy tovább jöjjenek.
-
Qtya123
őstag
válasz
Nekem is ugyanezek az árak lesznek, annyi, hogy csak net és mobiltelefon van, így 6750+1480= 8230 Ft lesz.
A mobilt csak netezésre használom, második sim-ként.
A telekomnak szemeztem az 1000/1000-es net csomagjával, de az meg úgy éri meg, ha telekomos mobil is van mellette, az meg nem kell. Ha szólóban kérem, akkor 7280 Ft az 1000/1000 net. Nem vagyok vele előrébb, hogy érdemes legyen váltani. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
Az inflációkövető emelés minden szolgáltatónál volt csak a többiek januárban emeltek. Ez nem az, hogy mindent megtehetnek, mivel ott is emeltek, ahol van Telekom optikai megoldás, pedig ott ha csak net kell, akkor net+telefon együtt már olcsóbb, mint a diginél csak a net.
-
válasz
A DIGI nekem csomag majdnem feleennyi.
De egyébként meg: "A DIGI NEKEM csomag hűség nélküli ára FTTH technológián kiépített területeken 8400 Ft/hó."
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- PLC programozás
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJABB GYÖNGYSZEM!Lenovo Thinkpad X1 Carbon Gen 9, i7-1165G7, 16GB/512GB, FHD+/IPS, garancia, számla!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független megkímélt 2027.05.06.jótállás.
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest