- Hieronymus: Az egyik reggel nem indult az autóm, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Brandynew
őstag
válasz
TeeJay #58098 üzenetére
3 év múlva lesz 10 Gigabites router 50 ezer Ft alatt, majd vissza lehet keresni ezt a kommentet
A gyártók most kezdenek előrukkolni a 10 Gigabites megoldásaikkal, be fog indulni az árverseny és vele a tömeggyártás is. Ha meg lesz 10 Gigabites router, akkor lesz hálózati kártya is.
3 év múlva már csak az e-pénisz miatt is lesz a Diginek 1 Gbps-nál nagyobb sebességű csomagja. A 10 Gigabit valóban felesleges lenne otthonra, de ha valaki egymaga is ki tudja használni az 1 Gbps-ot (én simán), akkor egy olyan háztartásba, ahol 1-nél többen élnek, elfér 2-3 Gbps is. Nyilván a többség még évekig ellesz a 100 Mbit-tel, de már az 1 Gbps sem a többségnek szól.
Persze mindannyian csak jósolgatunk, én ezt a forgatókönyvet látom reálisnak. A torrentoldalak már tele vannak 4K-s tartalmakkal, pár éven belül már 8K is lesz, de már annál nagyobb felbontású megjelenítők is léteznek. A játékok is egyre híznak, talán egyedül a zenei tartalmak mérete stagnál
Aki azt mondja, hogy márpedig neki semmi szüksége nagyobb netsebességre, annak valóban nincs rá szüksége és valószínűleg nagyon sokáig nem is lesz. De ne általánosítsunk és ne csak 1 személyes háztartásokban gondolkozzunk.
Annak, aki ezt a kommentet 2021-ben olvassa: én megmondtam.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PlayStation 5
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest