Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
konrada
tag
válasz inverterbolt #10026 üzenetére
Köszönöm a választ, remélem akad itt olyan, akinek van hozzá eszköze, hogy segíteni tudjon.
-
konrada
tag
válasz inverterbolt #10026 üzenetére
Köszönöm a választ, remélem akad itt olyan, akinek van hozzá eszköze, hogy segíteni tudjon.
-
Misi 007
őstag
-
konrada
tag
válasz inverterbolt #10678 üzenetére
Valamiért nem látja a selteka a frissítést.
-
konrada
tag
válasz inverterbolt #10698 üzenetére
Köszönöm, így már ment, + automata kereséssel fel is tette az összes adót.
(Mondjuk a köztesben az cirill-betűs orosz miatt kissé vakon kellett keresgélnem a nyelvválasztást, szóval jó tanácsként: érdemes előtte megkeresni, hogy a menüben hol található meg.)Milyen új funkciókat találhatok?
-
konrada
tag
válasz inverterbolt #10710 üzenetére
Köszönöm, majd kipróbálom. Most nem látja az epg-t. Valamit állítani kell?
-
konrada
tag
válasz inverterbolt #10712 üzenetére
Az.
Valóban, időre azt írja: csütörtök 09.04.2009 15:38.Akkor azon kell valamit mókolnom, hogy olyan csatornát találjon, mely a pontos időt tudja?
-
konrada
tag
válasz inverterbolt #10712 üzenetére
Az.
Valóban, időre azt írja: csütörtök 09.04.2009 15:38.Akkor azon kell valamit mókolnom, hogy olyan csatornát találjon, mely a pontos időt tudja?
-
Misi 007
őstag
válasz inverterbolt #10729 üzenetére
412-re nincs update?
-
gatto_
senior tag
válasz inverterbolt #10729 üzenetére
Kipróbáltam... Feltettem, de még mindig nincs felirat a médialejátszóban. A mellé tett srt.-ket és az mkv-kban lévő beépített feliratokat sem jeleníti meg. Szomorú, pedig ez sokat lendítene a használati értékén. Ja, és bizonyos hangsávokat sem játszik le, gondolom a DTS-t.
-
Misi 007
őstag
válasz inverterbolt #10735 üzenetére
Akkor így jártam de azért thx. Mondjuk sokat nem vesztettem vele mert a Dunát úgy se nézem az M1-en meg végül is egy gomb megnyomásával helyreáll a képarány.
No meg a jövő hónapban tervezek venni egy új tv-t és akkor eladom úgyis a boxot.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest