Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Vasárnap óta (az edzés utáni kajálást kivéve) nem ettem egy gramm cukros, lisztes vagy zsíros kaját sem (kivéve az edzés utáni turmixot és a lefekvés előtt túrót).
Ez idő alatt a súlyom érdekesen alakul
01.15 - 102,4
01.16 - 102,1
01.17 - 101,9
01.18 - 101,7
01.19 - 101,4
5 nap alatt fogytam 1 kilót, pedig egyáltalán nem ettem keveset, sőt, a rizsből kezd elegem lenni.
Elkezdtem gondolkodni, hogy ez az egy kiló súly vajon mi lehet. Laikusként örülnék mint majom a farkának, hogy hűdejó fogytam, de ez nem ilyen egyszerű.
Az izomvesztést egyértelműen kizárom, mert eleget eszek, rendesen edzek, nem kardióztam 1 percet sem és a karom pl. nőtt (erről még később), tehát anabolikus fázisban voltam.
Ha a zsírvesztést nézem, akkor 1 kilót nem tudok leadni 5 nap alatt, mert eleve többet eszek, mint amennyi a testemnek kell (tömegelési mennyiség), a másik pedig, hogy 1 kiló zsír leadásához 9000 kcal-nyi energiát kéne elhasználnom 5 nap alatt, ezt simán kizárom, mivel az edzéseken kívül alig mozgok (ülőmunka).
A súly valószínűleg víz, talán egy pici zsír is van benne, arra gyanaxom, hogy a Storm abbahagyása után most távozott belőlem az a víz, amit a kreatin az izomzatba ''vonzott'' (azért furcsállom ezt, mert a Storm szedésének kezdése után nem nőtt meg hirtelen a súlyom, ezért úgy gondoltam, hogy nem vonzott belém vizet).
Viszont ma, 01.20-án a súlyom 101,9 kg, vagyis a tegnaphoz képest fél kilóval több, pedig nem ettem többet, nem ittam többet, nem ettem sósabban, mint az előző napokon. Vagyis de, tegnap 2 helyett 3 sárgáját hagytam benne a rántottában, emiatt fél kiló feljött?
Hülyesség.
Szóval a lényeg, hogy a tömegelési étrendemmel elkezdett csökkenni a súlyom ami önmagában nem jelent semmit, de ma lemértem a méreteimet is
A múlt vasárnapihoz képest
+ 3 mm felkarra (5 nap alatt egész jó
)
- 5 mm a bal alkaromról (a zsírosabbik)
- 1 cm mell/hát
- 1 cm has/derék (kicsit kényelmesebb a nadrág)
- 5 mm / comb
Emellett csak az ellenőrzés és az összevethetőség kedvéért alkalmazom a 3 pontos testzsírmérést (pontosabban a testzsír% nem érdekel, viszont a bőrredők méretének alakulására kíváncsi vagyok), és a mellen illetve a combomon 1-1 mm-t csökkent a bőrredő (ezt a méretcsökkenések is igazolják).
Ez az eredmény számomra elég meggyőző, a tömegelő étrendemmel zsírt és/vagy vizet vesztettem, pedig nem erre számítottam. Meggyőződésem, hogy a lényeg nem a kalóriában rejlik, hanem az ételek minőségében, és amit én most eszek az egyszerűen tökéletesnek nevezhető minőség szempontjából. Kivétel talán a mazsola lehet, de én hiszek a mazsolában.
Éppen ezért és ettől függetlenül mától a 4 étkezésre szétosztott 2,5 csomag rizsemet lecsökkentem 2 csomagra, minden más marad a régiben.
Az elmúlt napokban az edzések elég jól mentek. Mivel nem végzek semmi aerob mozgást és nappal is szinte állandóan ülök, ezért úgy döntöttem, hogy a két izomcsoportos súlyzós edzéseket néha kettészedem két napra, hogy minden nap legyen legalább ennyi mozgás ezzel is gyorsítva az anyagcserét, ettől nem fogom magamat túledzeni, mert az izmoknak így is megadom az egy hetes pihenőt (ilyenkor az edzés utáni turmixba a megedzett izom méretétől függően teszek ch-t). Az anyagcserémről jut eszembe, hogy köszöni szépen jól van, a napi 2 nagyWC megvan, pedig tömegelés alatt is csak 1 szokott lenni, a kaja rendesen áthalad rajtam, ez valószínűleg a sok zöldségnek, vagyis rostnak is köszönhető. Pl. a holnapi mell+tricepsz edzésemből ma ''letudtam'' a mellet, ami szerintem még sosem sikerült ilyen jól, picit visszavettem a súlyokból, hogy magasabb ismétlésszámok menjenek (8-10 a 6-8 helyett), és brutálisan bedurrant a mellem, sikítani tudtam volna a fájdalomtól.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- LEGO klub
- Gyúrósok ide!
- Villanyszerelés
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hülyesség.