Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

válasz icons #5130 üzenetére

Hoto-nak bármilyen eth, non eth 4 sock flail megfelel. Eth annyiból jobb hogy kevesebb a dex igénye de igazábol nincs jelentősége torch+anni+egyebek miatt

AP az medium páncél és 103 az erő igénye. Mivel nem heavy így a futási sebesség is nagyobb benne:
    "Armor can also affect your ability to run. Heavier armor depletes your stamina more quickly. This can be offset to some extent by increasing your character's vitality."

Védelem tekintetében viszont eléggé a jobbak között vannak belőle egyes darabok. Mercnél persze mehet eth sacredbe a forti ha tud az ember olyat szerezni.

"Enigmára még gyűjtök, pedig az elég fontos lenne.... tényleg azt mire érdemes kirakni? Ugyanúgy a legnehezebb páncélba, amit elbírok. Az mi szokott lenni?)"

Ha belekalkulálod, hogy az eni ad majd 70+ erőt, akkor nagyon fogod sokallani ha a páncél miatt még arra is tettél volna. Sokkal jobban kijön, ha minimális mennyiséget tesz az ember erőre és amit az enivel megspórol mehet vitára. Tehát karakterbuildonként változóan a sűrűn használt eni alapok: dusk shroud, mage plate, light plate, breast plate. Ebből a dusk az ami a legnagyobb erő igényű a maga 77str-jével.

"hammernak nem lesz túl kevés a manája, ha A3as mercet választok?"

Én hammerrel merc nélkül nyomulok, így nem kell rá figyelni folyamatosan. Igaz eni nincs rajta. Viszont mana poti vehető az árusoknál bár azt sem kell túl sűrűn a redemption aura használatával folyamatosan tölthető. Igaz figyelni kell rá, hogy töltse is az ember. Manaburn-os csapatnál lehetnek pici nehézségek, de szerencsére mana poti folyamatosan töltöget, így picit szaladgálva abszolválható a probléma.

mongoose123
    CV nem a legerősebb insight alap, mindössze valamivel könnyebben kialakítható belőle, mivel max 4 likas lehet.
    CA ideálisabb, mivel nagyobb az ütési távolsága, éppencsak de nagyobb az átlagsebzése, a kisebb str és dex igénye miatt hamarabb a merc kezébe tehető anélkül, hogy a páncél+sapi-nál kompromisszumokra kényszerüljünk. insight, infy tekintetében sajnálatos, de CA 5 likas így problémásabb megfelelőt "találni"

• mongoose123

aktív tag

válasz icons #5130 üzenetére

1. Hoto-nak természetesen flail felel meg. annak van több fajtája is (scourge stb..) de a legjobb a flail mert annak a legkisebb a követelménye.

2.Ha merc-nek tervezed akkor olyat kell keresni ami elite armor etheralt és 0 socket aztán azt belehet buggolni és ha szerencséd van 4sox (socket) lesz ami alapból 900-1100deff között fog mozogni miért jó ? mert így az 2000deffes etheralt fortitude helyett legalább 3000+ jön ki. Amúgy ha non etheraltat akarsz akkor a legjobb választás hozzá az archon plate mivel az archon platenak több durbalityje van mint a dusk shroudnak és 103str (strenght) kell hozzá. érdemes valami olyan archon plateba rakni ami vagy ed-t ad vagy pedig legalább 500deffel rendelkezik alapállapotban.

3. Enigma-t dusk-ba szerintem értelmetlen mivel nagyon kevés ed-je van. maximum olyanba éri meg ami 10 fölött ed-t ad és +15durbalityt. Amúgy ha nem akarsz sokat str re rakni akkor mage plate mivel annak 55str kell és 60durbality ami egyhamar nem megy tönkre. Viszont ami a különbség a mage plate és az archon plate között az a defense és ez meg is látszik. most két választás van mivel az arcon platenak 103 str kell így előnyösebb a mage plate mivel így meglehet spórolni 47str-t. Mage plate enigma-t inkább paladinra érdemes rakni hogy ha olyat tervezel aminek sok élete van. persze emelett dexterityre is kell rakni hogy meglegyen a maxblock.

4. Infinity-t én csak trap assassinra vagy pedig light sorc-ra raknék blizzardosra felesleges.

5. Hammer pala ha mf-re használod akkor előnyösebb az insight és 2 soj rá (stone of jordan) ahoz hogy az act3 merc erős legyen és olyan ami nem hal meg minden 5dik ütés után nagyon sok pénz kell.
    Annak a buildje :
    shieldnek phoenix ( vex vex lo jah )
    fegyver (lawbringer, mert az undeadokat hátra löki a sanctuary aura miatt)
    sapinak dream (Io Jah Pul)
    armor pedig döntés szerint. én coh-t (chains of honor) raknék rá.

Személy szerint nekem olyan mercem volt a hammer palámon ami bowos volt.. igen elsőre lehet hogy furcsa viszont szinte halhatatlan volt

Azért ezt is leírom de nem fejtem ki hogy miért..

Armor : Bramble
    Weapon : Faith
    helm : dream

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés